reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Leyna, nic nie ma prawa sie stac :D

Jak my bylysmy male, to praktycznie tylko tetra byla, i nasze matki przeciez tetre wygotowywaly, wiec przy gotowaniu 90 stopni to pestka ;D

reklama
ja ciuszki prałam białe w 60 stopniach a kolor w 40.
posciel 60 stopni no i tetra w 90 stopniach.nic sie nie stało z niczym.wszystko nienaruszone.pieluchy sa tak białe ze az razi w oczy.cudnie.ciekawe jak długo.
wszystko juz wyprasowane i poukładane,jeszcze tylko lózeczko M.musi przywiezc i zmontowac no i mogę sie rozdwajac ;D ech zeby to tak mozna było na życzenie jak się chce. :D

A ja odebrałam dzisiaj rożek (cudny) i termometr i tak cały tydzień coś będzie przychodzic bo jeszcze czekam na pościele, prześcieradła , moskitiere itd. wiec z tym praniem wstrzymam sie az wszystko dotrze.
Już tylko mnie czeka wyprawa po łózeczko i materacyk (ale dopiero po środzie) i juz wszystko gotowe ale głośno mówic nie bede żeby Mrówa nie słyszała że by czasami za wcześnie się niewylęgła ;)bo przecież musze to wszystko wyprać i poprasowac :D ::)
Ale juz czuje powoli że zaczynam byc nerwowa i niespokojna że to jeszcze trzeba a to to jeszcze i że może niezdąże ::)
musze sie z siostra umówic jeszcze na mycie okien i chyba wszystko juz bedzie gotowe , tylko siedzieć i czekać ;) bo to jeszcze tylko równe 4tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mada78 pisze:
A ja odebrałam dzisiaj rożek (cudny) i termometr i tak cały tydzień coś będzie przychodzic bo jeszcze czekam na pościele, prześcieradła , moskitiere itd. wiec z tym praniem wstrzymam sie az wszystko dotrze.
Już tylko mnie czeka wyprawa po łózeczko i materacyk (ale dopiero po środzie) i juz wszystko gotowe ale głośno mówic nie bede żeby Mrówa nie słyszała że by czasami za wcześnie się niewylęgła ;)bo przecież musze to wszystko wyprać i poprasowac :D ::)
Ale juz czuje powoli że zaczynam byc nerwowa i niespokojna że to jeszcze trzeba a to to jeszcze i że może niezdąże ::)
musze sie z siostra umówic jeszcze na mycie okien i chyba wszystko juz bedzie gotowe , tylko siedzieć i czekać ;) bo to jeszcze tylko równe 4tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mada w zasadzie łóżeczko też mogłabyś zamówic na allegro.o co dzwigać to ze sklepu... ;D ja właśnie czekam na łóżeczko w komplecie z materacem gryka-kokos LUX 10cm za 173zł(komplet).Byłam w sklepie i ceny tzw:hurtowe powaliły mnie!...i jeszcze musiałabym dzwigać..Wiecie dziś przyszedł do mnie wózek..trochę się bałam..ale REWELACJA...Używany,a na koła chyba nowe.Poprostu jestem przeszczęśliwa że byłam taka odważna i zaryzykowałam.A cena 289zł za wózio + koszty przesyłki to tak jak darmo..... ;D

Frutisku, jak możesz to podaj link do aukcji a jak juz zakończona to nick sprzedajacego bo cena tego łóżeczka kusząca :)

Cześć dziewczyny, dołączam do zakupowego szaleństwa :D Kupiłam dziś łóżeczko(z szufladą i biegunami) w kolorze sosnowyn, materacyk kokosowo-gryczany, przewijak, wanienkę, rożek i kilka drobiazgów :) Zastanawiam się czy prać rożek i pokrowiec z materaca ::) Jeszcze mi wiruje w głowie od tych zakupów ;D

dziewczyny tak was czytam i wy już macie zakupy porobione a ja dopiero sprezentowałam sobie papcie do szpitala :) i tak pozatym to nic jak się wcześniej rozdwoje to teściowa będzie robić zakupy albo koło szpitala jest sklep z dzidzowymi rzeczami wyskocze szybko i kupie ;D ja czekam do ostatniej chwili z zakupami czyli na początek sierpnia a póżniej niech się dzieje co chce .

Ja juz zakupy na szczescie mam z głowy wszystko juz kupione, łózeczko złozone czeka..brakuje mi tylko termometra i spirytusu do przemywania ..no i torby nie mam spakowanej dla siebie ..ale zamierzam sie juz i za to zabrac..pozdrawiam

reklama
Co do rzeczy do szpitala to powiem wam, że szlafrok kupiony specjalnie na tą okazję w ogóle się nie przydał. Było takk ciepło, że wszystkie babki łacznie ze mną chodziły tylko w koszulach.

Do góry