reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Rzeczywiscie cena przystepna. Widze, ze jeszcze kocyk bawelniany maja i to tez w niezlej cenie :) Chyba zajrze po weekendzie do sklepu :)

reklama
cena przystepna, ale zwróćcie uwagę dziewczyny na jego wymiary 50x65
na łóżeczeko założyć się nie da, bo za mały będzie
poza tym nie ma napisane czy jest od spodu usztywniany (decha), czy taki zwyczajny miękki

Dziewczynki, podczas pobytu u mamy w zeszłym tygodniu, zwiedziłam dwa sklepy JYSK (skuszona ofertą ;)) i przewijaków w żadnym już nie było, te kocyki bawełniane były tylko w różu (jakiś wyblakły mi sie wydał) i w beżyku (z lekka fizjologiczny kolorek) - ogólnie nie za bardzo się prezentowały i wręcz zaryzykowałabym opinię, ze stracą kształt po pierwszym praniu :p Zakupiłam sobie za to 2 pary kapci (tych za 7.50), bo kiedyś miałam takie same (tylko że kosztowały 3 razy wiecej) i są naprawdę super. Polecam :)

Ja zwróciłam uwage tylko na cene przewijaka przegladajac gazetke bo co do wymiarów to zorientowana nie jestem bo łóżeczka jeszcze nie mamy a po za tym chyba przewijaka takiego nie bede kupować bo wydaja mi sie mało bezpieczne(za wysoko jak dla mnie ) ja to chyba Mrówe na podłodze bede przewijac żeby mi nie spadła z niczego ;)
A dzisiaj gablota dla mrówy juz kupiona i zapłacona ale o tym pewnie juz czytałyście ;D

Sen mi spędzał rożek z powiek i stwierdziłam że nie kupie z frotki bo mała mi sie ugotuje tylko z bawełny. A frotkowy to kupie spiworek na zime (bo można większy i jak mała urosnie to tez bedzie dobry a mysle ze w w grudniu to Mówa mi do rożka juz nie wejdzie)
Co myślicie, bo ie wiem czy dobrze kombinuje :p

reklama
mada78 pisze:
Co myślicie, bo ie wiem czy dobrze kombinuje :p

dobrze kombinujesz :)

a ja właśnie zamówiłam na allegro body z krókim rękawkiem dla małego. a;le jak znam życie to pewnie jak się urodzi to się upały skończą i będę musiała go w ciepłe rzeczy ubierać i body odłożę na półkę. ale oprzeć się nie mogłam, bo przyjemne kolorki i rozpinane kopertowo.

Do góry