reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
A to moja porażka....

http://www.allegro.pl/item106791188_kolorowe_kaftaniki_firmy_pinokio_nowe_62.html

kupiłam, bo cena fajna, ale jakość...uchowaj przed takimi zakupami. Mam jeszcze parę takich nabytków...skuszona ceną, jak uprane zostało...coż będę używać, ale nie polecam. szkoda kasy. lepiej kupić coś używanego markowego i w super stanie niż takie coś. Te rzeczy co ja odkupiłam są jak nowe, naprawdę. Dlatego Wam polecam.

mamy już wszystko dla małego poza kosmetykami, pieluchami, itp. Sumując nie wydaliśmy więcej niż ok1,5 tyś, a ubranek ma na rok, bo kupowaliśmy w wielu rozmiarach :))) łapcie okazję, bo naprawdę warto!

leyna te z drewexu super.tez chciałam takie rozpinane bo jak tu takiego malucha" męczyc" i mu cos wciagac przez główkę.
to dla niego nic przyjemnego. poszukam moze cos tanszego znajde bo cena troche powalająca.
moze cos z uva .przejde sie do sklepu i zobacze co maja fajnego rozpinanego.
co do pajacy i innych ubraneg to popieram edie i pewnie tez kupie wiekszosc rzeczy urzywanych.przynajmniej nie bedzie mi szkoda tego potem wyrzucic bo nie mam komu rozdawac a koło mnie sa dwa fajne komisy dzieciece i tam jest duZo fajnych ubranek :)

Leyna pisze:
bodziaki bardzo fajne :) tylko ja sobie wymysliłam w ogóle całe rozpinane ;)

takie jak na tej aukcji :)
http://www.allegro.pl/item108044194_drewex_body_zakladane_nowe_letnie_kolekcje_r_68.html

nota bene.. w sklepie widziałam te same bodziaki 4 zł tańsze...

Leyna kochanie..ja dostałam od siostry z Szwecji dwa dni temu paczkę..ogromna ilość różnego rodzaju ciuszków używanych..ale ja też wszystko kupuję w ciucholandach..nieraz to cuda.I w tej paczce było sporo takich bodziaków właśnie w ten sposób rozpinanych.Ale mnie to raczej zmartwiło..ponieważ wyobraziłąm sobie delikatne ciałko jak leży na boczku w rożku i czy na prawym,czy na lewym pełno tam tak zwazych kapselków...czy nie bedzie go to uwierać...bo mnie np teraz nawet podwinieta koszula nocna uwiera..jak sie podwinie nie tam gdzie trzeba.... ::)

Frutisku o tym uwieraniu w boczek nie pomyślałam ::) ja się sugerowałam tym, że takie małe dziecko to się "przelewa" przez ręce i ciężko przełożyc cokolwiek przez główkę, stąd wydawało mi się, że całe rozpinane są wygodniejsze w zakładaniu dla mnie i dla dziecka. Zresztą pajacyki też są całe rozpinane z przodu...

i podzielę się jeszcze z Wami zabawkami!

Każda nie przekroczyła ceny 15-18zł, z wyjątkiem Miki 23,50zł, ale ta raczkuje :)))

foty :)

Załączniki

• miki.jpg
    miki.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 108
  • mata interaktywna.jpg
    mata interaktywna.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 79
reklama
nie mogę znaleźć fot zabawek kupionych na ebayu - ja generalnie kupuję takie edukacyjne anglojęzyczne ze względu na język. Zrobię jeszcze raz. Polecam Wam jak lubicie takie klimaty Baby Einsteina i Power Touch Baby System z książeczkami. BE już od niemowlaka może sobie słuchać, a PTBS tak od 6 miesięcy. Super gadżet dla brzdąca.

Do góry