reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Edie bez paniki :)

jak piszesz odpowiedź to po lewej stronie pod okienkiem wiadomości masz link zaznaczony na niebiesko "Opcje dodatkowe". Klikasz na niego i tam się otwieraja okienka do załączania zdjęć z kompa :)

reklama
co zaś do bawełny... ja wcale nie uważam, że ta polska z zasady jest gorsza. Ja jestem macantem, da się wyczuć różnicę między 100% bawełną i 100% bawełną. Czasami to, co droższe wcale nie jest lepsze od tego co tańsze... Marki czasami też niestety nie dają gwarancji na coś fajnego. Macałam body w Kaphalu i mnie odrzuciło. Niby 100% bawełna a sztywna jakby miała jakąś domieszkę. Nie kupiłam, bo dodatkowo cena mnie zniechęciła. Za to śpiochy kupione w Geancie (polska firma) były baaardzo mięciutkie. Dodatkowo mam męża, który nie uznaje niczego, co nie jest 100% bawełną. Nawet skarpetki musi mieć takie. I on jest zdecydowanie lepszym macantem niż ja. On nie patrząc na metkę a tylko dotykając powie, że to coś sztucznego ;)

Nie, na pierwszy rzut oka jest super. Ale upierz ją tak jak musimy dla dzieciaka i wyprasuj...sama zobaczysz. a zaraz dam Ci link do super bodziaków na allegro - 7 sztuk za 42 zł. Mąż mi z Anglii je przywozi. Są ekstra!

Załączniki

• kurtkamilit5fh.jpg
    kurtkamilit5fh.jpg
    79,4 KB · Wyświetleń: 87
a to inne ciuszki :)

Załączniki

• next+ogrodniczki1.jpg
    next+ogrodniczki1.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 68
  • jeansy.jpg
    jeansy.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 71
i takie jeszcze :)))

Załączniki

• pajac+polar.jpg
    pajac+polar.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 69
  • spodnie+ocieplane.jpg
    spodnie+ocieplane.jpg
    88,6 KB · Wyświetleń: 69
Edie bardzo fajne ciuszki :)
ja na razie nie mogę za bardzo szaleć z zakupami, bo nie mam tyle kasy. Pewnie będę kupować na bieżąco w miarę rośnięcia Piotrusia. Nie chcę też kupować za dużo małych rozmiarów, bo dzieciaki szybko rosną. Jakieś ciuszki ma mi przesłać teściowa po dzieciach koleżanek z pracy - zwłaszcza jedna ma ponoć jakieś angielskie - ale paczka priorytetowa wysłana 31 maja cholercia jeszcze do nas nie dotarła :( Czekam i się doczekać nie mogę...

reklama
Do góry