reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Bedytko, lepsze to niz nic ;-):-)

Sara juz zaopatrzona na wiosne i lato :-) Jeszcze tylko sandalki jakies i adidasy (widzialam na allegro cudne pumy czarne z cyrkoniami:tak:) i bedzie skompletowana ;-)

reklama
uo hihi wy faktycznie na zapas kupujecie :D ja skolei kupuje jak ide :D choc tez rozne sukienki letnie pokupowalam bluzeczek z krotkim rekawem :)
no i ostatnio musialam pokupowac nowych spodni par kilka bo mala mi na dlugosc wyrosla nagle z prwie wszystkich! :))

zakupy zaliczone, w 5.10.15 byłam z dziećmi, obniżki już są, ale jeszcze nie za duże, ale i tak sporo zaoszczędziłam, bo 3 rzecz była za 3 zł, kupiłam Ali koszulę nocną i fajną wiatrówkę, Wojtkowi dżinsy, koszulę białą, bluzę z dł. rękawem i koszulkę z krótkim i jak zsumowałam paragony to okazało się że zapłaciłam za wszystko 70zł mniej (przez tą promocję):-p kurtka Aluty:
dla dziecka - MAŁA DZIEWCZYNKA
spodnie Wojtka:
ubranka dla niemowląt - DUŻY CHŁOPIEC
jedna z bluzek Wojtasa:
sklep 5 10 15 - DUŻY CHŁOPIEC
jeszcze kilka aukcji obserwuję, bo jakiś sweterek by się Alucie przydał:tak:

Bedyta- fajne ciuszki , Ali napewno ślicznie w czerwonym a Wojtek juz kurde jak poważny facet:tak:
a ja oprócz ciuchów "podwórkowych" kupiłam tez nówki;-)dobrze ze małżona zostawiłam w domu to mił kto licytacji pilnować:-D
~KAKO~NOWY WIOSENNY PŁASZCZYK for you ok.110green (590904084) - Aukcje internetowe Allegro
Arthur & Felice - NOWE firmowe rybaczki 4l (588357232) - Aukcje internetowe Allegro
a tu podwórkowe
Śliczna kurteczka!!!! Na wiosnę!!! ~NEXT~ __110_ (589607109) - Aukcje internetowe Allegro
Kurtka dla małej modnisi (583843019) - Aukcje internetowe Allegro
TRZY PARY SPODNI NA 104/110CM. (582312020) - Aukcje internetowe Allegro
kurtka dla dziewczynki (581505699) - Aukcje internetowe Allegro
ST.BERNARD SUPER JEANSY Z KUBUSIEM PUCHATKIEM 3-4L (578384163) - Aukcje internetowe Allegro
})i{( ŚLICZNE BOJÓWY DLA LUZACZKI__HAFTY!!! (580807260) - Aukcje internetowe Allegro

ta kurteczka na żywo mi sie nie podoba w ogóle nawet do piaskownicy:dry:
a reszta co przyszła używek to wyglądają jak nówki:-pjeszcze dwie spódniczki kupiłam ale chłop skomentował i wywalił aukcje wiec nie wkleje linków niestety:sorry2:
jeszcze jakieś balerinki by sie zdało kupic:tak:

a na lato to porazka nie mamy kompletnie nic...000!!!oj pójdzie znowu kasiory na allegro:-p

Bedytka, Mada, Karoo, to poszalalyscie z zakupami dziewczynki :tak::-) Sliczne ciuszki! :tak: (jak ja uwielbiam allegro :-D:tak::-D)

reklama
mada, karoo ale się obłowiłyście:-D:-D:-D a w zasadzie to Wasze dziewczyny;-)
ja dzisiaj kontynuowałam zakupy:-p Aluta dostała buty, dwie pary, trampki na rower i balerinki pasujące do wiatrówki, takie tylko różowe":
Kolekcja dziecięca
ale najlepszy zakup to dla mnie był:-D upatrzyłam już tydzień temu w reserved, zielony skórzany płaszcz, po prostu kolor moich oczu, no musiałam go mieć:-D:-D:-D i dostałam do tego płaszcza 5 kuponów po 10 zł każdy na następne zakupy:tak:

Do góry