reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
i jak, i jak??:-)
No wiec Sara bedzie bogatsza o tunike z kapturem, koszulke z myszka miki, bojowki, koszulke z pieskiem, bluze z kapturem polarowa, krotkie spodenki, koszulke na ramiaczkach, no i ta kamizelke + czapke :tak::-) I to wszystko od jednego sprzedawcy :tak::-) Oprocz bluzy ;-)
A dzisiaj kupilam jej jeszcze na allegro trampki z Coccodrillo - sliczne, pastelowe seledynowe na 2 rzepy :tak:

No wiec Sara bedzie bogatsza o tunike z kapturem, koszulke z myszka miki, bojowki, koszulke z pieskiem, bluze z kapturem polarowa, krotkie spodenki, koszulke na ramiaczkach, no i ta kamizelke + czapke :tak::-) I to wszystko od jednego sprzedawcy :tak::-) Oprocz bluzy ;-)
A dzisiaj kupilam jej jeszcze na allegro trampki z Coccodrillo - sliczne, pastelowe seledynowe na 2 rzepy :tak:
no to super garderoba dla Sarki:tak:
ja butów szukam, ale na razie w ccc same letnie, a w Daichmanie trochę drogie były:-p

Bedytko, mnie sie wlasnie udalo kupic Sarze na ciuchach ostatnio nowki kozaczki zamszowe z futerkiem za 10 zl - prawie na teraz jak snieg stopnieje :tak::-)
I wlasnie poluje juz na jakies letniaki i chyba zajrze do CCC skoro mowisz, ze maja duzy wybor juz :tak:Moje dziecko na lato potrzebuje sandaly, adidasy, jakies eleganckie bardziej butki i jakies wyzsze trampki :-)wiec troche szukania przed nami :-p

A ciuszki wszystki juz przyszly i sa cudne :tak: :-) I nawet udalo mi sie wtedy jeszcze wylicytowac futrzana kamizelke fioletowa z G2G za 2,26 :-p :-) Swietna jest i wyglada jak nowa :-)

no to na prawdę udane zakupy:tak:
ja właśnie przejściówek szukam a nie na lato jeszcze, no i jakoś mało w CCC było, zobaczymy jeszcze gdzie indziej:tak:

ja też szukam przejściówek typu trzewiki nad kostke ale w ccc nie ma w ogóle na allegro też cos słabo a musze kupić na już bo w trekingach ciut śmiesznie młoda wygląda i do tego są bardzo ciepłe, na szczescie w miare dobrej jakosci wiec jeszcze nózka jej sie nie poci :-pa cienkich kozaczków mi sie nie opłaca kupowac bo w zasadzie pochodzi w nich miesiac a po za tym tez nigdzie nie ma:baffled:

W sumie przejsciowki takie wlasnie nad kostke, skorzane bez ocieplenia tez by sie nam przydaly :blink: Moze jutro cos znajde w sklepach, bo sie na zakupy rano wybieramy :tak:

ja na razie na allegro znalazłam i licytuję... zobaczymy, takie niby adidaski, a zresztą muszę na strych skoczyć czy tam jeszcze czego nie ma:-p wiatrówki super widziałam w 5.10.15 ale poczekam aż przecenią:-D

ja na razie na allegro znalazłam i licytuję...
Pokaz, pokaz :tak::-)

A u mnie byla wczoraj moja kuzynka, ktora jest w 30.tyg. ciazy i dalam jej ciuchy po Sarze - kurcze, jakie to wszystko malenkie bylo, te pierwsze buciki, skarpeteczki, normalnie na takie wspominki mnie wczoraj wzielo :sorry2: :-)

reklama
Do góry