i jak, i jak??:-)Mysle ;-):-) bo licytuje jeszcze Sarze od tego sprzedawcy super zestawik jeansy rurki, tunika plus bluza, zestaw bojowki 3/4 moro plus koszulka i tunike :-) wiec trzymajcie kciuki
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
No wiec Sara bedzie bogatsza o tunike z kapturem, koszulke z myszka miki, bojowki, koszulke z pieskiem, bluze z kapturem polarowa, krotkie spodenki, koszulke na ramiaczkach, no i ta kamizelke + czapke :-) I to wszystko od jednego sprzedawcy :-) Oprocz bluzy ;-)i jak, i jak??:-)
A dzisiaj kupilam jej jeszcze na allegro trampki z Coccodrillo - sliczne, pastelowe seledynowe na 2 rzepy
no to super garderoba dla SarkiNo wiec Sara bedzie bogatsza o tunike z kapturem, koszulke z myszka miki, bojowki, koszulke z pieskiem, bluze z kapturem polarowa, krotkie spodenki, koszulke na ramiaczkach, no i ta kamizelke + czapke :-) I to wszystko od jednego sprzedawcy :-) Oprocz bluzy ;-)
A dzisiaj kupilam jej jeszcze na allegro trampki z Coccodrillo - sliczne, pastelowe seledynowe na 2 rzepy
ja butów szukam, ale na razie w ccc same letnie, a w Daichmanie trochę drogie były
sandra1982
Bedytko, mnie sie wlasnie udalo kupic Sarze na ciuchach ostatnio nowki kozaczki zamszowe z futerkiem za 10 zl - prawie na teraz jak snieg stopnieje :-)
I wlasnie poluje juz na jakies letniaki i chyba zajrze do CCC skoro mowisz, ze maja duzy wybor juz Moje dziecko na lato potrzebuje sandaly, adidasy, jakies eleganckie bardziej butki i jakies wyzsze trampki :-)wiec troche szukania przed nami
A ciuszki wszystki juz przyszly i sa cudne :-) I nawet udalo mi sie wtedy jeszcze wylicytowac futrzana kamizelke fioletowa z G2G za 2,26 :-) Swietna jest i wyglada jak nowa :-)
I wlasnie poluje juz na jakies letniaki i chyba zajrze do CCC skoro mowisz, ze maja duzy wybor juz Moje dziecko na lato potrzebuje sandaly, adidasy, jakies eleganckie bardziej butki i jakies wyzsze trampki :-)wiec troche szukania przed nami
A ciuszki wszystki juz przyszly i sa cudne :-) I nawet udalo mi sie wtedy jeszcze wylicytowac futrzana kamizelke fioletowa z G2G za 2,26 :-) Swietna jest i wyglada jak nowa :-)
ja też szukam przejściówek typu trzewiki nad kostke ale w ccc nie ma w ogóle na allegro też cos słabo a musze kupić na już bo w trekingach ciut śmiesznie młoda wygląda i do tego są bardzo ciepłe, na szczescie w miare dobrej jakosci wiec jeszcze nózka jej sie nie poci a cienkich kozaczków mi sie nie opłaca kupowac bo w zasadzie pochodzi w nich miesiac a po za tym tez nigdzie nie ma
sandra1982
W sumie przejsciowki takie wlasnie nad kostke, skorzane bez ocieplenia tez by sie nam przydaly Moze jutro cos znajde w sklepach, bo sie na zakupy rano wybieramy
sandra1982
Pokaz, pokaz :-)ja na razie na allegro znalazłam i licytuję...
A u mnie byla wczoraj moja kuzynka, ktora jest w 30.tyg. ciazy i dalam jej ciuchy po Sarze - kurcze, jakie to wszystko malenkie bylo, te pierwsze buciki, skarpeteczki, normalnie na takie wspominki mnie wczoraj wzielo :-)
reklama
elefant_shop BUCIKI z MOTYLKAMI HAKER 088_r. 27 (571807699) - Aukcje internetowe AllegroPokaz, pokaz :-)
A u mnie byla wczoraj moja kuzynka, ktora jest w 30.tyg. ciazy i dalam jej ciuchy po Sarze - kurcze, jakie to wszystko malenkie bylo, te pierwsze buciki, skarpeteczki, normalnie na takie wspominki mnie wczoraj wzielo :-)
są jeszcze inne u tego użytkownika
Podziel się: