reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
O jacie, Alutka bedzie Miss Stoku na 100%:-)

A ja kurdebele, musze kupic Pszczole kurtke na zime, bo okazalo sie, ze ta z zeszlego roku (rozm. 92) ma za krotkie rekawy:szok: A zima sie u nas juz rozkreca - wczoraj padal snieg:baffled: Bylam dzis w 5.10.15 i na 98 same bździny były, a ja chcialam pszczole kupic taka o sklep 5 10 15 - MAŁA DZIEWCZYNKA, buuu:crazy: Jutro jade do mamy, to w gdansku poszukam odpowiedniego rozmiaru:tak:

O jacie, Alutka bedzie Miss Stoku na 100%:-)
hi hi to zależy od tego czy narty będzie chciała założyć:-D
obkupiłam te moje dzieci już na całą zimę, w poniedziałek w 5.10.15 jeszcze jest mnóstwo rzeczy dominique, tylko gorzej z rozmiarem, ja płaszczyk na zimę z cheerokie po przecenie kupiłam, za radą sandry w daichmanie kupiłam śniegowce, też już przecena;-) a dokończyłam zakupy na allegro, ocieplane spodnie dla obydwojga, narciarskie dla Wojtka i jeszcze spódniczkę bombkę dla Aluty, bo ona ostatnio sukeke i sukeke chce:-p no i skoczyłam jeszcze na strych: sztruksy i dwie bluzy dla Wojtka, dresik z aksamitu dla Aluty i fajne bluzeczki tak pod sweter znalazłam, no i jeszcze narciarskie dla Ali znalazłam po Wojtku:-D
ufff narobiłam zakupów:-p

Bedyta- a gdzie sa sklepy sieci "Strych"???? bo chętnie bym sie wybrała;-):-D

Ami też na zimę ubrana, oprócz śniegowców ale na razie sie rozglądam bo w razie draki ma kozaczki a sniegowce kupi sie szybko jakby nagle nas zasypało;-)

ile wieksze od nóżki kupujecie butki zimowe?? bo Ami ma dł 15,5 (jak ostatnio mierzyłam) i nie wiem czy 17cm wkładki nie bedzie za duzo??

Bedyta- a gdzie sa sklepy sieci "Strych"???? bo chętnie bym sie wybrała;-):-D
ile wieksze od nóżki kupujecie butki zimowe?? bo Ami ma dł 15,5 (jak ostatnio mierzyłam) i nie wiem czy 17cm wkładki nie bedzie za duzo??
zapraszam do mnie:-p
Alka ma stopę 16cm, buty ok.17,1 i 17,5 najlepsza różnica to tak 1-1,5 cm, więc nie powinny być za duże:tak:

no wlasnie ja tez sie zastanawialam jak duze butki kupic ale nie ma sensu zbyt duze bo raz ze nie wygodnie dwa ze nie zdrowo no i 3 ze dziecko hihi wyglada jak klaunik :D:D

aaa ja wczoraj zakupilam malej kolejny zestawik ubrankowy.. sweterek z takiej mieciuskiej welenki do kolanka na dwoch guzikach z szerszym kolnierzem :D do tego zielone sztruksy i bluzka z dlugim rekawkiem - mam zdjecie wklejam- ale nie oddaje za bardzo tego jak wyglada :D musze ubrac tego lobuza naszego malego i wkleic wtedy zdjecie :D

:)

Bedyta- a gdzie sa sklepy sieci "Strych"????
Mada, hahahah :-D:-D:-DDobre, dobre :-D:tak::-D

Dominique, i co, udalo sie Wam upolowac ta kurteczke?
My mamy jedna z 5-10-15, taka kurtka 5-10-15 nowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (484201653) - Aukcje internetowe Allegro
Ciepla, fajna, ale tylko na "sucha" zime sie nadaje ;-)

Domiska, cudny zestaw!:tak:Szczegonie sweter - boski!!!:tak::-) Szantusia bedzie wygladac rewelacyjnie! :tak:

Bedytka, u was "sukeka", a u nas "pódnićka" :-p W koncu to dziewczynki, wiec nadszedl ten czas :-p;-):-)

Przyszly wylicytowane spodnie narciarskie z h&m - swietne sa :tak:Juz wczoraj wyprobowalysmy, chociaz nie bylo mrozu ;-):-) Spokojnie do konca zimy starcza, bo sa jeszcze ciut duze :tak:
No i czekam teraz na kurtke z next'a - taka bezowa z laleczka na plecach - polowalam na nia juz dlugo, zawsze mnie ktos przelicytowal, ale w koncu sie udalo ;-):-)

reklama
A my teraz szukamy butów na zime, na allegro zdobyć Bartki w dobrej cenie to szukanie i szczęście. Wydaja się super nieprzemakalne i oddychajace. Nie wiem jak inne marki, moze coś polecicie?

Do góry