reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

mada 2 jest w kroju podobna do naszego, ja chciałam płaszczyk, bo dłuższy sweterek można założyć pod spód, i na polarze, bo cieńszą Alka ma z dżinsu;-)

reklama
chyba sie zdecyduje na ta czerwona nr1, załoze pod spód sweterek albo polara w razie draki i bedzie git, zwłaszcza ze swetrów i bluz ma tony, no i bedzie pasowała do naszych bucików, wklejam zdjęcia ale zrobiłam przed chwila i sa po pierwszym spacerze więc nie wygladaja juz tak ładnie jak wyciągniete z katronika:-pchyba bede jej kupowac czarne:baffled:

mada- jak pisałam juz wcześniej, mi 1 bardzo sie podoba:tak::tak: buciki tez śliczne i idealnie ami do kurtexzki bedą pasować:tak:

a teściowa znów zaopatrzyła małą w coccodrillo:-) w żółty sweterk, bluzeczkę, czapkę i kolejną kurtkę:-p

ewa :-) Ty się masz dobrze, a właściwie Julka;-)
mada ta czerwona też jest super!! będziesz miała komplecik z butami:tak:
ja wczoraj kupiłam Alce buty na wiosnę, rozmiar 25 gufo, trochę ma luzu, ale z patyka wyszło mi że tyle musi mieć:tak:

Mada, 2 i 6 - moje typy :tak: Super sa! :-)A buciki tez fajniutkie :tak: Ami bedzie slicznie wygladac na wiosennych spacerkach :tak:

Ewus, Twoich tesciow to tylko pozazdroscic! Cudowni ludzie! :tak:

Bedytka, calkiem spora stopke ma Alutka ;-):-) Fajne buciki ma Gufo z wiosennej kolekcji?

A ja wylicytowalam Sarze na allegro 2 sukienki (bosko w nich wyglada :-):-):-)):
*** NEXT *** urocza sukienka *** JAK NOWA ! (319875483) - Aukcje internetowe Allegro
ADAMS hafty koronki KLOSZOWA CUDO sukieneczka 92cm (319712921) - Aukcje internetowe Allegro

Jeszcze tylko jakies fajne sandalki i takie eleganckie buciki i bedzie letnia lalka ;-):-)

mada butki po prostu extra! strasznie mi sie podobaja no i wlasnie do kurteczki beda slicznie pasowac! suuuuuper butki!

sandro ijee jakie slodkie sukieneczki! :) oj Sarunia jak laleczka bedzie wygladala! a mamusia cala dumna bedzie chodzic :D

powiem Wam.. mnie by chyba byla strasznie ciezko przekonac do uzywanych ciuszkow.. nie wiem.. jakos nie potrafie sie przekonac do uzywanych..
a mzoe przyczyna jest to ze tu ciuszki tak tanie sa?

Mada śliczne butki

Sandra sukienusie są słodkie, Sarka na pewno wygląda w nich jak cukiereczek

Domiśka jakby u nas ciuszki były za grosze to też bym wolała kupic nowe, ale niestety nie są :no: dlatego co i raz zajrze na ciucholand i bardzo często wynajduje ubranka nic nie zniszczone:tak: najlepiej chodzic tam gdzie ciuszki są na wagę, bo takie letnie sukienki jak wylicytowała Sandra można kupić nawet za 6zł :-)

Sandra- sukienusie śliczne, tez mam pare na oku na allegro:tak:

Domiska- ja też nie byłam przekonana do ciuszków uzywanych, no niestety nasza rzeczywistośc mnie przekonała:no: kochana żeby ubrac dziecko na jeden sezon od stóp do głów w sklepie to tysiak mniej w portfelu...a jak AgaMonika pisze na ciuchach narawde fajne rzeczy można znaleźć choć ja jednak wyszukiwac nie potrafie dlatego wole allegro...no i oczywiscie jeżeli kupuje używke to nigdy bodziaki albo inna bielizne...raczej tylko sukienki i spodnie...ew. kurtke musze poszukac do ciorania na placu zabaw:-p

reklama
sandra wzory super, a ceny jeszcze lepsze, na razie kupiłam takie pełniejsze, ale są też takie jak pokazywała Domiska, więc z następnej wypłaty następne butki do sukienek kupujemy, no właśnie pokaż Sarunię w kieckach, bo są cudne:tak:

Do góry