reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

no...nasze butki były sobie ładne...po dzisiejszym cioraniu wygladaja strasznie:szok:czubki zdarte, cos chyba mało wytrzymałe albo Ami tak potrafi buty dojechac
Bedyta- my jutro kupujemy gufo co by na swieta wygladała jak dziewczynka, bo to jedyna okazja żeby w kiecke ja ubrac:-p
a ja jutro jade na ciuchy bo jak dzis zobaczyłam w jakim stanie nowe jeansy sa, to sie załamałam, to dziecko chyba czyste nigdy do domu nie wróci...zrobiła dzis sobie błotko z ziemi i herbatki :baffled:a odwróciłam sie tylko na chwile wyciagnać telefon z plecaka:angry:

reklama
Mada, Piotrusia nowe butki po dwoch wyjsciach tez wygladaja strasznie. :wściekła/y: Musze kupic cos na podworko. Tylko, ze u nas nie ma butow dla dzieci (tzn. sa, ale balabym sie je kupic), a teraz juz nigdzie nie pojade...

ja julci też kupiłam beżowe buciki i co... po dwóch wyjściach wyglądają tragicznie:baffled:
musimy się zaopatrzyć w dodatkową parę "na co dzień":-)

a u nas zawsze ciuchy osobne do ogródka (buty też) i na elegancko, teraz ma cały zestaw ze strychu na cioranie, przez ostatni tydzień przynajmniej pół godziny dziennie spędza w piaskownicy... więc wszystko do prania po takim wyjściu:tak:

Moja Weronika tez bedzie miala "ze strychu". :-p:-D Na razie musimy ten "strych" zaopatrzyc... Cale szczescie niedlugo Swieta, wiec pewnie Zajaczek przyniesie Piotrusiowi jakies dresiki... :-D

sandra wzory super, a ceny jeszcze lepsze
Musze jechac do Bielska i wstapic do CCC :tak: Potrzebuje sandalkow i takich eleganckich bucikow, bo w czerwcu na wesele zasuwamy ;-):-)

Co do podzialu ciuchow na wyjsciowe i do ciorania to mamy kilka sztuk takich do ogrodka i po domu (chlopiece bluzy po Maksie i troche spodni dresowych).
Buty ma "wspolne" ;-):-) Na szczescie jeszcze nigdy tych lepszych ciuszkow nie doprowadzila do takiego stanu, ze nie daloby sie ich doprac :-p

Zrobilam Sarze zdjecie w jednej z sukienke telefonem. Zaraz zerkne czy tata zgral je do kompa :-)

a nam przyszła kurteczka i powiem Wam ze rewelacja, śliczna, fajnie wykonana...szkoda tylko że Ami za chiny nie chciała przymierzyć:baffled:

co do wyjściowych pantofelków to teraz kupujemy jakieś w ccc, fajny wybór
a na weselicho to koniecznie lakierki, juz widziałam na allegro fajniutkie:tak:

reklama
były ładne sandałki, nie tylko różowe:tak:
Wlasnie chcialabym butki albo w odcieniach srebrno-szarym albo bezowo-zlotym :tak::-) Takie uniwersalne. Rozowych butow mam juz dosyc.

Teraz na wiosne mam z Bartka niebiesko-granatowo-szare i drugie cale granatowe i jeszcze jedne rozowo-brazowe z Reserved i jestem zadowolona:tak::-)

Ewus, zazdroszcze tej Chorwacji :-):-):-)

Mada, Sara tak ma z futerkiem od T. - tez nie chce go przymierzyc :baffled: a normalnie to uwielbia sie stroic i kocha jak przymierzam jej ciuszki :-p

Do góry