tymoniiwa1
Fanka BB :)
U nas dalej problem z mlekiem. Wczoraj 480ml mleka, w tym kaszka i ok 350g innego jedzenia czyli zupki, jogurt, owoce. Nie wiem czy to duzo czy malo ale nie ma opcji zeby zjadl wiecej. Nie chce pić niestety, ani wody ani nawet soku. On odrzuca calkiem butelke, z niekapkiem raczej srednio sobie radzi. Bardziej sie bawi niz pije. Chyba musze sprobowac bidonu lub kubeczka, moze cos mu się spodoba.
Z wagą źle, przez 4tyg tylko 110g przybrał. Lekarka mowi zeby sie nie martwic, ze w momencie rozszarzania diety moze tak byc. Poza tym on ma trochę zapasów Nawet stwierdzila ze fajnie wygląda, w koncu nie na grubaska. Za dwa tygodnie szczepienie, tez zwazymy i zobaczymy czy cos lepiej bedzie. Chyba najbardziej mnie martwi właśnie to ze pić nie chce. Z czego podajecie dzieciom picie?
Z wagą źle, przez 4tyg tylko 110g przybrał. Lekarka mowi zeby sie nie martwic, ze w momencie rozszarzania diety moze tak byc. Poza tym on ma trochę zapasów Nawet stwierdzila ze fajnie wygląda, w koncu nie na grubaska. Za dwa tygodnie szczepienie, tez zwazymy i zobaczymy czy cos lepiej bedzie. Chyba najbardziej mnie martwi właśnie to ze pić nie chce. Z czego podajecie dzieciom picie?