reklama
Marcela.marcela
Fanka BB :)
Dziękuję!!Ciąża , gratuluję zrób po nowym roku betę i przyrost po 48h
Marcela.marcela
Dziękuję!Ciąża , gratuluję zrób po nowym roku betę i przyrost po 48h
Marcela.marcela
Cześć dziewczyny,Cześć dziewczyny!
Od kilku dni mam dość dziwne skurcze, okropnie wrażliwe piersi, ból w dole pleców.
Dzisiaj z rana zrobiłam test i… chyba mamy dwie kreski!
Dzisiaj 31 dzień cyklu (cykl trwa około 35dni).
Powiedzcie mi proszę czy nie wariuje i kiedy najlepiej pójść na betę?
Z góry dziękuję!!!
Przychodzę niestety z nieciekawymi wiadomościami
Beta :
29.12 : 40,4
31.12 : 58,72
02.01 : 62,2
Wczoraj miałam teleporade z ginekologiem, który poinformował mnie, żebym przygotowała się na najgorsze.
Powiedziała, że miała pacjentki, które miały podobną betę, która potem wystrzeliła w górę, ale zaznaczyła, że jest to raz na milion.
Za tydzień mam ponowić betę i udać się na usg do ginekologa..
Co myślicie?
Patka2207
Przykro mi ale ciąża nie rozwija się prawidłowo marne szanse że będzie zdrowa ciąża . Ja miałam prawidłowy przyrost ale ciążę pozamaciczna i jeszcze się psychicznie nie wyleczyłam a w szpitalu wylądowałam miesiąc temu . Więc poniekąd wiem co czujeszCześć dziewczyny,
Przychodzę niestety z nieciekawymi wiadomościami
Beta :
Wczoraj miałam teleporade z ginekologiem, który poinformował mnie, żebym przygotowała się na najgorsze.
Powiedziała, że miała pacjentki, które miały podobną betę, która potem wystrzeliła w górę, ale zaznaczyła, że jest to raz na milion.
Co myślicie?
Marcela.marcela
Bardzo współczujęPrzykro mi ale ciąża nie rozwija się prawidłowo marne szanse że będzie zdrowa ciąża . Ja miałam prawidłowy przyrost ale ciążę pozamaciczna i jeszcze się psychicznie nie wyleczyłam a w szpitalu wylądowałam miesiąc temu . Więc poniekąd wiem co czujesz
Mi ginekolog powiedziała, że do poronienia dojdzie prawdopodobnie samoistnie..
Ale nie wiem totalnie jak się na to przygotować - co powinnam wiedzieć?
Jak liczyć na nowo cykl? Od kiedy będziemy mogli znowu zacząć się starać.. Jakie są szanse na zdrową ciążę po poronieniu?
To moja pierwsza ciąża więc mam więcej pytań niż odpowiedzi
Słuchaj lekarza, oby to było tylko poronienie. Trzymaj sięPrzychodzę niestety z nieciekawymi wiadomościami
Beta :
Co myślicie?
Patka2207
Musisz badać betę i najlepiej wizyta u ginekologa żeby poinformował o wszystkim . Z tego co czytałam posty to przy takiej niskiej becie dochodzi szybko do samoistnego poronienia ale to pod kontrolą ginekologa Też nie wiadomo czy implantacja była w macicy czy poza. Najlepiej kontrola u gin i beta nic więcej teraz nie poradzę bo ja miałam inne poronienieBardzo współczuję
Mi ginekolog powiedziała, że do poronienia dojdzie prawdopodobnie samoistnie..
Ale nie wiem totalnie jak się na to przygotować - co powinnam wiedzieć?
Jak liczyć na nowo cykl? Od kiedy będziemy mogli znowu zacząć się starać.. Jakie są szanse na zdrową ciążę po poronieniu?
To moja pierwsza ciąża więc mam więcej pytań niż odpowiedzi
reklama
Marcela.marcela
Bardzo dziękuję za informację!Musisz badać betę i najlepiej wizyta u ginekologa żeby poinformował o wszystkim . Z tego co czytałam posty to przy takiej niskiej becie dochodzi szybko do samoistnego poronienia ale to pod kontrolą ginekologa Też nie wiadomo czy implantacja była w macicy czy poza. Najlepiej kontrola u gin i beta nic więcej teraz nie poradzę bo ja miałam inne poronienie