u nas problem byl z prawidlowa budowa bo mial tylko 1-2% i dostal sterydy bo suplementy malo dawaly dajcie sobie czas. Wiem że łatwo mówić ale endokrynolog tez powinien sam z siebie wykazac checi pomocy i zrozumienia czemu tak sie dzieje a nie inaczej. Mam świetną lekarke ale z Krakowa nie wiem skad jestescieMój mąż miał badane 2-3 razy i wyszło ok poza tym że jest słaba ruchliwosc plemników ale właśnie kończy 6 miesiąc zażywania suplementów na poprawę ruchliwosci plemników.
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Ja mieszkam od 1.5 roku w DEu nas problem byl z prawidlowa budowa bo mial tylko 1-2% i dostal sterydy bo suplementy malo dawaly dajcie sobie czas. Wiem że łatwo mówić ale endokrynolog tez powinien sam z siebie wykazac checi pomocy i zrozumienia czemu tak sie dzieje a nie inaczej. Mam świetną lekarke ale z Krakowa nie wiem skad jestescie
no moze tam maja inne leki albo inne podejscie do pacjenta hmm robili Ci usg tarczycy?Ja mieszkam od 1.5 roku w DE
młoda1994
Tak miałam robione. Poprzednie usg tarczycy wyszły ok. A te co miałam robione 23.10 będę dzisiaj dzwonić pytać do lekarza rodzinnego czy wyniki już przyszły jeśli tak to dzisiaj albo w czwartek po południu idę do lekarza zapoznać się z wynikami i po tabletki o mniejszej dawce żeby tarczyca się podniosła bo póki co biorę dziennie dawkę 150 mimo że wynik z 7.10 wynosi 0.14no moze tam maja inne leki albo inne podejscie do pacjenta hmm robili Ci usg tarczycy?
młoda1994
Tutaj też jest euthyrox 150 niczym się nie różnią od leków z Plno moze tam maja inne leki albo inne podejscie do pacjenta hmm robili Ci usg tarczycy?
a sprob letrox mi wlasnie zmienili z euthyrox na letrox i mialam o wiele lepsze wyniki mimo że są bardzo do siebie podobneTutaj też jest euthyrox 150 niczym się nie różnią od leków z Pl
młoda1994
To nie ode mnie zależy. Zobaczymy co mi powie lekarz rodzinny bo tam lekarz na wynikach pewnie napisał nazwę i dawkę leków jaka mam brać i za 100 dni znowu skontrolować tsh czy poszło w górę czy znowu będę musiała obniżać większą dawka tsh.a sprob letrox mi wlasnie zmienili z euthyrox na letrox i mialam o wiele lepsze wyniki mimo że są bardzo do siebie podobne
tak wiem wiem ale moze jakbys zapytala czy letrox nie bylby lepszy to moze Twoj orgaznim lepiej by zareagowalTo nie ode mnie zależy. Zobaczymy co mi powie lekarz rodzinny bo tam lekarz na wynikach pewnie napisał nazwę i dawkę leków jaka mam brać i za 100 dni znowu skontrolować tsh czy poszło w górę czy znowu będę musiała obniżać większą dawka tsh.
młoda1994
Chętnie bym zaproponowała ale parę dni temu u lekarza usłyszałam że to nie ja jestem lekarzem tylko on i to jakie leki i dawka jest odpowiednia dla mnie to on wietak wiem wiem ale moze jakbys zapytala czy letrox nie bylby lepszy to moze Twoj orgaznim lepiej by zareagowal
reklama
to jakiś buc moja lekarka na wszystkie moje pytania odpowiada i sama mi zmienila bo mowi ze jest o wiele lepszy i jej pacjentki lepiej sie czują na letroxieChętnie bym zaproponowała ale parę dni temu u lekarza usłyszałam że to nie ja jestem lekarzem tylko on i to jakie leki i dawka jest odpowiednia dla mnie to on wie