Mam dwójkę dzieci, ale musiałam trochę się nastarać żeby je mieć[emoji16]. Więc miedzy cyklami marzyłam i tak, naoglądałam się filmów na YT .No co, nie można pomarzyć? [emoji1]Tak tak, a potem rzucacie się sobie w ramiona i płaczecie szczęściem )) to tylko w filmach [emoji14] a co Ty masz tyle dzieci czy tyle prób za sobą?
reklama
Ja też czasem mam boyle podbrzusza, które ciagyna się od owulacji do okresu, nie sugeruj się tym. Poczekaj. Na dwoje babka wróżyła.Mam cykle 32 dniowe. Owulacja była jakoś w piątek 3 maja ( miałam cykl monitorowany ) To nie jest tak, że boli dopiero teraz.. ból zaczął się jakoś tydzień po owulacji i utrzymuje się do dziś.. raz boli mocniej raz słabiej.. obawiam się, że to @ ehh
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Ja na początku ciąży miałam takie bóle jak na miesiączkę przez kilka dni w okolicach spodziewanej miesiączki. Dzisiaj jestem w 33 tygodniu
slodkatrojeczka
Spokojnej ciąży154 beta. Teraz by wszystko było dobrze dalej
MamaZblizną
Szybko wyszedł Ci pozytywny test Ja w okresie okołoowulacyjnym miałam okropny ból jajników, pojechałam na pogotowie sprawdzić czy nie robi się torbiel..A mi zaczęło być niedobrze teoretycznie dwa dni po owulacji. Teoretycznie bo może jednak była wcześniej. Do tego bóle jajników miałam straszne. Czułam ze to ciąża. Do tego stopnia ze pobitych objawach zaczęłam robić testy. Moj mąż mówił ze jak wydam jeszcze raz pieniądze na bezsensowny test to mi nie daruje. No i 9 dni po owulacji pozytyw Pierwszy raz tak miałam ze od samego początku wiedziałam a to moja 4ciaza
młoda1994
Spokojnej ciąży. Gratulacje.154 beta. Teraz by wszystko było dobrze dalej
reklama
młoda1994
@xPola kochana rejestrowałam się do gin mam na 21 maja na 8:40 i zrobiłam sobie zapas testów owu dzisiaj przyszły witaminy dla m i termometr owu bo testów owu apteka mi nie wysłała nie wiem dlaczego. Więc za 6 dni się okaże czy zrobi mi monitoring czy przepisze mi clo A na wszelki wypadek będę robiła te testy owu i mierzyla temp zobaczymy co z tego wyjdzie.