Mamcia_86
Fanka BB :)
Za którym razem się Wam udało?Tyle razy widziałam jedną kreskę, ze człowiek traci wiarę. Rozumiem Cię, ale i Twój czas nadejdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za którym razem się Wam udało?Tyle razy widziałam jedną kreskę, ze człowiek traci wiarę. Rozumiem Cię, ale i Twój czas nadejdzie
Kochana nie doszukuj się kreski na teście bo może być tak że dostaniesz @ za parę dni i będzie wielkie rozczarowanie że kreska była A @Przyszła i czy to poronienie. Oczywiście nie życzę Ci tego. Każda z nas by chciała zobaczyć na teście 2 krechy. Jeśli Ty na żywo nie widzisz kreski to aparat jej nie uchwyci. Spokojnie poczekaj do terminu @ jeśli ten test jest zrobiony przed terminem @Dziewczyny czy tu coś widać? Zobacz załącznik 988613
Ja mialam taka sytuację że w ciąży nie bylam a cien się pojawił. Po jakim czasie był ten cien?Kłamał w sensie że pokazał druga kreskę A ciąży nie było? Ja miałam sytuację będąc w ciąży pokazał mi negatyw cały czas A jak nie byłam w ciąży to pokazał mi pozytyw. I potem jak tu wierzyć w testy.
U mnie w poprzedniej ciazy od razu sie pokazal cień gdzies po 1-2 minutach. Poszłam do gin i okazało się że w ciąży nie byłam.Ja mialam taka sytuację że w ciąży nie bylam a cien się pojawił. Po jakim czasie był ten cien?
Ja tylko napisałam że jeśli jej nie widzisz to aparat nie złapie. Ale jeśli Ty widzisz to super. Powtórz test za dwa dni lub w poniedziałek na betę i będzie wszystko jasne.Problem w tym że ja się jej wcale nie doszukuje. Chyba nie jestem gotowa żeby po raz kolejny zobaczyć drugą kreskę. Nigdzie też nie napisałam że jej nie widzę a aparat wyostrza. Kreska pojawiła się po 3 minutach i wtedy też zrobiłam zdjęcie. Na początku myślałam że mi się wydaje.