reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Ja po ostatniej wizycie też 12 kg, pewnie coś tam jeszcze przybędzie do końca
LilithGoth
Podobno na końcówce ciąży już sie nie tyję ... ja mam cichą nadzieję ze nie przytyję do cc, bo po cieciu gorzej jest z chudnięciem.
LilithGoth
Nouki ja wcale nie straszę heheh ja prawdę mówię, macica nie obkurcza się tak naturalnie jak przy sn, no chyba ze poród zaczyna sie sam a potem jest decyzja cc to wtedy kurczy sie inaczej. Wiem po sobie ja miałam cc i ciezko było wrócić do wagi z przed ciąży, oczywiście mi się to nie udało ale zrzuciłam 18kg, a przytyłam 28 ... teraz cieszę sie ze przytyłam tylko 9,5 bo bedzie mozna szybciej zrzucić te kilogramy i dodatkowe też
mikaaa
Mysle ze to tak nie do konca. To wszystko zalezy tez od osoby. Ja widzialam u mojej kuzynki (ktora urodzila juz 3 dziecko przez cc) i po kazdym szybko wracala do siebie
LilithGoth
Nie no jak sie bardzo chce to na pewno ale chudnięcie po cc i sn jest całkiem inne ... po sn naturalnie wszystko się robi samo, i pokarm jest też od razu, i macica kurczy sie szybciej. Po cc jednak trzeba troszke dłużej czekać na rezultaty
mikaaa
lilth Zgadzam sie. Dlatego tez zamierzam "pomoc" sobie wrocic do formy... Mam nadzieje ze sie uda
Podobno na końcówce ciąży już sie nie tyję ... ja mam cichą nadzieję ze nie przytyję do cc, bo po cieciu gorzej jest z chudnięciem.
ja mam niestety kolejne 1,5 kg więc nie chcę cię martwić Lilith ale to może być mit
ale życzę ci z całego serca żebyś więcej nie przytyła :-)
reklama
LilithGoth
to ja na razie schudłam 1,5 kg hehe więc jest nadzieja
Podziel się: