reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Duza roznica wieku między rodzeństwem

Dzięki, pocieszyłaś mnie:) Syn bardzo chciał mieć rodzeństwo, mam nadzieje, że z czasem ta więź będzie głębsza, czasem podejdzie posmyrać młodą pluszakiem, ale o braniu na ręce, czy kolana nie ma mowy...a tak na marginesie, jak odnajdujesz się w pieluchach po takim czasie? U mnie bywa różnie, często tęsknie do beztroskich dni, męczy mnie ta rutyna, oczywiście uśmiech córeczki wynagradza wszystko, powtarzam sobie że ten czas tak szybko leci...
Hej. Czasami masakra mam wszystkiego dość. Brakuje mi najbardziej czasu dla siebie. Ale mówimy często z moim że to szybko minie [emoji1787]. A jak u Was

reklama
Do góry