Gratulacje 3 syn waw mamy dzieci w podobnym wieku ja mam parke 11 i 7 latWitam Was mamuśki. Mam 40 lat. Troje dzieci. Czwarte w drodze. Najstarsza córka z pierwszego malzenstwa juz się usamodzielnila. Pracuje. Leci jej 22 rok. Z mężem mamy chłopaków:12 i 5 lat. Mąż namówił mnie na ciaze uznając, że to nasz ostatni dzwonek i ostatnia szansa na córkę...wiec w lutym jak dotrwam urodzi nam się kolejny synek[emoji7]
Pozdrawiam Was.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Szczęśliwego Nowego Roku mamuśki. Oby ten rok był lepszy od poprzedniego.[emoji6]
Chrząszczyk 1
Dziewczyny co Wy tak rzadko tu zagladacie[emoji17]?
Hej! Ja byłam teraz z najmłodszym w szpitalu. Byliśmy w sumie dwie doby. Ciąża zaczyna mi powoli ciążyć. Nie mam jeszcze wszystkiego dla małej. Czas ucieka, a ja pierwszy raz jestem tak w tyle z wyprawką. Chyba w ten ciąży przegapiłam syndrom wicia gniazda.
Chrząszczyk 1
Nie przejmuj się. Mnie syndrom wicia gniazda nawet nie dopadł i chyba już nie dopadnie. Jestem juz tak zmęczona, że nie mam na nic siły, a jeszcze czeka mnie pranie ubranek dla malucha. Myśli krążą juz tylko i wyłącznie kolo porodu. W ktorym jesteś tygodniu?Hej! Ja byłam teraz z najmłodszym w szpitalu. Byliśmy w sumie dwie doby. Ciąża zaczyna mi powoli ciążyć. Nie mam jeszcze wszystkiego dla małej. Czas ucieka, a ja pierwszy raz jestem tak w tyle z wyprawką. Chyba w ten ciąży przegapiłam syndrom wicia gniazda.
Jestem w 29 tygodniu i oprócz paru ubranek i ręcznik z kapturkiem nie mam nic. Chce kupić kołyskę bo póki co mamy mało miejsca. Szukamy dla nas czegoś większego, ale nie jest to takie łatwe. Nie mam wózka i szczerze głowy go jego szukania też nie. Ehh. Jutro mam wizytę więc zobaczę jak tam mała rośnie. A Ty w którym tygodniu jesteś?
Chrząszczyk 1
Właśnie rozpoczelam 36 tc. Masz jeszcze troszkę czasu zdążysz wszystko zorganizować. Teraz można kupić przez internet wiec nawet z domu nie musisz wychodzić. [emoji4]Jestem w 29 tygodniu i oprócz paru ubranek i ręcznik z kapturkiem nie mam nic. Chce kupić kołyskę bo póki co mamy mało miejsca. Szukamy dla nas czegoś większego, ale nie jest to takie łatwe. Nie mam wózka i szczerze głowy go jego szukania też nie. Ehh. Jutro mam wizytę więc zobaczę jak tam mała rośnie. A Ty w którym tygodniu jesteś?
Niby racja. Ale wybór jest tak duży, więc nie wiem na co się zdecydować. Od tego przeglądania to mnie już głowa boli. Ty widzę dużo bliżej niż ja. Ja na ogół rodziłam 37 albo 38 tydzień ciąży. Mimo, że jeszcze trochę czasu mam to leci on nieubłaganie. Najstarszy syn ma urodziny 1.02 więc jemu też trzeba coś zorganizować. Wydatków czeka nas masa jeszcze. Nie mówiąc już, że auto trzeba zmienić. Jaki Wy macie samochód jeśli moge zapytać? Ja oglądam Lancie Phedry, choć myślałam nawet o multipli bo czytałam dobre opinie. Nie jest droga w eksploatacji.
reklama
Chrząszczyk 1
My jeździmy Volvo. Jeśli chodzi o wyprawkę dla malucha to sporzadzilam listę, a później konsekwentnie rozpoczęłam gromadzenie tego czego potrzebuje. Teraz juz tylko czekamy na małego gotowi i zwarci[emoji6]z wózkiem tez miałam problem ale jakoś poszło.Niby racja. Ale wybór jest tak duży, więc nie wiem na co się zdecydować. Od tego przeglądania to mnie już głowa boli. Ty widzę dużo bliżej niż ja. Ja na ogół rodziłam 37 albo 38 tydzień ciąży. Mimo, że jeszcze trochę czasu mam to leci on nieubłaganie. Najstarszy syn ma urodziny 1.02 więc jemu też trzeba coś zorganizować. Wydatków czeka nas masa jeszcze. Nie mówiąc już, że auto trzeba zmienić. Jaki Wy macie samochód jeśli moge zapytać? Ja oglądam Lancie Phedry, choć myślałam nawet o multipli bo czytałam dobre opinie. Nie jest droga w eksploatacji.
Podziel się: