reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dumne Mamy Wielodzietne :D

Czy jesteś dumna ze swojej wielodzietności?

• Wszystkich głosujących
    9
reklama
Ale to jest volvo 7 osobowe? Czy czekacie na trzeciego maluszka? A wózek jaki wybrałaś?
Myśleliśmy nad samochodem 7 osobowym nawet jedno oglądaliśmy ale zdecydowaliśmy się na normalne osobowe. Jak mąż je zobaczył to chyba się w nim zakochal[emoji38]Podróżować będziemy z trójka dzieci wiec starczy. Wózek mam duży ale myśle, że do bagażnika wejdzie co prawda jeszcze nie sprawdzalismy ale jestem dobrej mysli[emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem. My to będziemy podrozowac całą rodziną, więc niestety auto musi byc na conajmniej 6 osób. A często jedziemy.

Rozumiem. My to będziemy podrozowac całą rodziną, więc niestety auto musi byc na conajmniej 6 osób. A często jedziemy.
To faktycznie tylko i wyłącznie w grę wchodzi 7 osobowka. Na pewno coś znajdziecie. Masz jeszcze troszkę czasu. Zostaw to mezowi. Jak się czujesz w ogole?Z którego jesteś krańca Polski?

Ja nie dawno byłam w ciąży i też jakoś tak mi schodziło z wyprawka.. ledwo zdążyłam;) ale też mieliśmy dużo na głowie bo się mieliśmy przeprowadzać na samą moją końcówkę ciąży. Urodziłam w 38 tyg, 27 października a 28 się przeprowadzaliśmy więc mąż musiał wszystko ogarnąć sam;) auto też zmieniliśmy, mamy trójkę dzieci i w pięcioosobowym aucie cudem trzy foteliki się pomieściły z tyłu ale mi się to średnio podobało bo było to takie upchane na styk więc wydawało mi się mało bezpieczne.. kupiliśmy Reno Espace 4 i jest super, wszyscy się mieścimy. To jest 7 osobowe.

Ja nie dawno byłam w ciąży i też jakoś tak mi schodziło z wyprawka.. ledwo zdążyłam;) ale też mieliśmy dużo na głowie bo się mieliśmy przeprowadzać na samą moją końcówkę ciąży. Urodziłam w 38 tyg, 27 października a 28 się przeprowadzaliśmy więc mąż musiał wszystko ogarnąć sam;) auto też zmieniliśmy, mamy trójkę dzieci i w pięcioosobowym aucie cudem trzy foteliki się pomieściły z tyłu ale mi się to średnio podobało bo było to takie upchane na styk więc wydawało mi się mało bezpieczne.. kupiliśmy Reno Espace 4 i jest super, wszyscy się mieścimy. To jest 7 osobowe.
U mnie starszy syn juz jeździ normalnie na siedzeniu, a ten młodszy na podstawce wiec mam mnóstwo miejsca na fotelik bez względu na jego kształty i rozmiary.[emoji38] dzieci są w sporych różnicach wieku wiec to jest u nas dogodnoscia.

To faktycznie tylko i wyłącznie w grę wchodzi 7 osobowka. Na pewno coś znajdziecie. Masz jeszcze troszkę czasu. Zostaw to mezowi. Jak się czujesz w ogole?Z którego jesteś krańca Polski?

Czuje się w miarę dobrze, ale doskwiera a to ból pleców a tu pod brzuchem. Jestem z Opolszczyny a Ty?

Szwagier też ma czwórkę dzieci i właśnie nie wiem czy ma to Renault o którym piszesz czy forda galaxy. A jak się auto sprawuje? Nie jest problematyczne?

reklama
Do góry