reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dumne Mamy Wielodzietne :D

Czy jesteś dumna ze swojej wielodzietności?

• Wszystkich głosujących
    9
reklama
Ale to jest volvo 7 osobowe? Czy czekacie na trzeciego maluszka? A wózek jaki wybrałaś?
Myśleliśmy nad samochodem 7 osobowym nawet jedno oglądaliśmy ale zdecydowaliśmy się na normalne osobowe. Jak mąż je zobaczył to chyba się w nim zakochal[emoji38]Podróżować będziemy z trójka dzieci wiec starczy. Wózek mam duży ale myśle, że do bagażnika wejdzie co prawda jeszcze nie sprawdzalismy ale jestem dobrej mysli[emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem. My to będziemy podrozowac całą rodziną, więc niestety auto musi byc na conajmniej 6 osób. A często jedziemy.

Rozumiem. My to będziemy podrozowac całą rodziną, więc niestety auto musi byc na conajmniej 6 osób. A często jedziemy.
To faktycznie tylko i wyłącznie w grę wchodzi 7 osobowka. Na pewno coś znajdziecie. Masz jeszcze troszkę czasu. Zostaw to mezowi. Jak się czujesz w ogole?Z którego jesteś krańca Polski?

Ja nie dawno byłam w ciąży i też jakoś tak mi schodziło z wyprawka.. ledwo zdążyłam;) ale też mieliśmy dużo na głowie bo się mieliśmy przeprowadzać na samą moją końcówkę ciąży. Urodziłam w 38 tyg, 27 października a 28 się przeprowadzaliśmy więc mąż musiał wszystko ogarnąć sam;) auto też zmieniliśmy, mamy trójkę dzieci i w pięcioosobowym aucie cudem trzy foteliki się pomieściły z tyłu ale mi się to średnio podobało bo było to takie upchane na styk więc wydawało mi się mało bezpieczne.. kupiliśmy Reno Espace 4 i jest super, wszyscy się mieścimy. To jest 7 osobowe.

Ja nie dawno byłam w ciąży i też jakoś tak mi schodziło z wyprawka.. ledwo zdążyłam;) ale też mieliśmy dużo na głowie bo się mieliśmy przeprowadzać na samą moją końcówkę ciąży. Urodziłam w 38 tyg, 27 października a 28 się przeprowadzaliśmy więc mąż musiał wszystko ogarnąć sam;) auto też zmieniliśmy, mamy trójkę dzieci i w pięcioosobowym aucie cudem trzy foteliki się pomieściły z tyłu ale mi się to średnio podobało bo było to takie upchane na styk więc wydawało mi się mało bezpieczne.. kupiliśmy Reno Espace 4 i jest super, wszyscy się mieścimy. To jest 7 osobowe.
U mnie starszy syn juz jeździ normalnie na siedzeniu, a ten młodszy na podstawce wiec mam mnóstwo miejsca na fotelik bez względu na jego kształty i rozmiary.[emoji38] dzieci są w sporych różnicach wieku wiec to jest u nas dogodnoscia.

To faktycznie tylko i wyłącznie w grę wchodzi 7 osobowka. Na pewno coś znajdziecie. Masz jeszcze troszkę czasu. Zostaw to mezowi. Jak się czujesz w ogole?Z którego jesteś krańca Polski?

Czuje się w miarę dobrze, ale doskwiera a to ból pleców a tu pod brzuchem. Jestem z Opolszczyny a Ty?

Szwagier też ma czwórkę dzieci i właśnie nie wiem czy ma to Renault o którym piszesz czy forda galaxy. A jak się auto sprawuje? Nie jest problematyczne?

reklama
Do góry