reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
kuźewa jak się cieszę... tym bardziej, że na weekend pozbywam się dzieciaka (do siostry żeby nie było) i idę w melanż

Partying Music Video GIF by Taylor Swift
zazdro ja bede miała 3 dzieci na weekend, właśnie od siostry męża syna i kolegę naszego młodego. Dobrze chociaż że oni już praktycznie samodzielni wszyscy, tylko z żarcie i picie dać;)

Jezu tyle pisaliście o seksach ze mam ochotę teraz
My bardzo często jeździliśmy gdzieś się bzykać . W różnych miejscach dziwnych. To były czasy echh. Namiot prysznic wanna samochód , trawa, trampolina No dużo by wymieniać

Ciężki dzień w pracy bo wody nie było ( w urzędzie !! ) w toaletach również . Także porażka Totalna .ja jeszcze z okresem

Jem właśnie w pracy obiadek i dzisiaj idę znowu na wlewy 🥰
Co to to czarne ?
szczerze mówiąc to tak. No ale przepraszam za zobrazowanie osoby wrażliwe, ale teraz to ze mnie leci jakiś brązowy syf 😱😱 jakby taka stara, zakrzepła krew

będę myśleć, ze to jakieś goovno się oczyszcza, żeby urosło ładne, nowe, przyjazne endo. Tego się trzymam.
cleaning up mr clean GIF by ADWEEK

reklama
Do góry