G
guest-1716035268
Gość
dobrze cudne jesteście jestem spokojna to nie my hahahanie chce mi się filmu szukać wiec podsylam fotę z akcji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze cudne jesteście jestem spokojna to nie my hahahanie chce mi się filmu szukać wiec podsylam fotę z akcji
Ja mam tak przy okresie czasamiszczerze mówiąc to tak. No ale przepraszam za zobrazowanie osoby wrażliwe, ale teraz to ze mnie leci jakiś brązowy syf jakby taka stara, zakrzepła krew
Oplułam monitormoże cipa mi zardzewiała
przepraszam, musiałam
ja wlasnie aż takiego syfu to nigdy nie widzialam. jakby jakieś strupy mi się tam odrywałyJa mam tak przy okresie czasami
zazdro ja bede miała 3 dzieci na weekend, właśnie od siostry męża syna i kolegę naszego młodego. Dobrze chociaż że oni już praktycznie samodzielni wszyscy, tylko z żarcie i picie daćkuźewa jak się cieszę... tym bardziej, że na weekend pozbywam się dzieciaka (do siostry żeby nie było) i idę w melanż
Ja różne rzeczy widuje przy okresie. Ale ja mam takie okresy z wiadomych przyczyn.ja wlasnie aż takiego syfu to nigdy nie widzialam. jakby jakieś strupy mi się tam odrywały
będę myśleć, ze to jakieś goovno się oczyszcza, żeby urosło ładne, nowe, przyjazne endo. Tego się trzymam.Ja różne rzeczy widuje przy okresie. Ale ja mam takie okresy z wiadomych przyczyn.
A u Ciebie może przez te antybiotyki?
Mój stary to ma każdy czwartek nie prawie, ale prawdziwie piątkowy, trzydniowy weekend.A wiecie że czwartek to prawie piątek i jutro weekend?
Co to to czarne ?Jezu tyle pisaliście o seksach ze mam ochotę teraz
My bardzo często jeździliśmy gdzieś się bzykać . W różnych miejscach dziwnych. To były czasy echh. Namiot prysznic wanna samochód , trawa, trampolina No dużo by wymieniać
Ciężki dzień w pracy bo wody nie było ( w urzędzie !! ) w toaletach również . Także porażka Totalna .ja jeszcze z okresem
Jem właśnie w pracy obiadek i dzisiaj idę znowu na wlewy
szczerze mówiąc to tak. No ale przepraszam za zobrazowanie osoby wrażliwe, ale teraz to ze mnie leci jakiś brązowy syf jakby taka stara, zakrzepła krew
będę myśleć, ze to jakieś goovno się oczyszcza, żeby urosło ładne, nowe, przyjazne endo. Tego się trzymam.
I słusznie!będę myśleć, ze to jakieś goovno się oczyszcza, żeby urosło ładne, nowe, przyjazne endo. Tego się trzymam.