reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
ja w czwartek o godzine 10 będę w stolicy, więc sie miniemy xDA tak w ogóle to na 90% w czwartek ok. 20 będę w centrum Warszawy samotnie spożywać kolacje i popijać mohito, więc jakby ktoś był chętny i miał wtedy czas, to może go ze mną spędzić
Brownie1992
Moderator
Zazdro, ja jestem tłuk językowymówię w obu tych językach, więc mogę robić za tłumacza
Nasturtium
Ja podobnie. Ja dzisiaj jestem dodatkowo niewdzięczna za zapierdol w pracy i wysokie koszty polis ubezpieczeniowych.Ja moze nie dziś, ale ogólnie to jestem wdzięczna za rodzinę. Rodzina jest dla mnie nawyższą wartością w życiu. Cieszę się, ze mam dobrą relację z rodzicami, z braćmi.
A dziś to jestem niewdzieczna za moje lenistwo
Nasturtium
Ej, chooo do Łodzi!!A tak w ogóle to na 90% w czwartek ok. 20 będę w centrum Warszawy samotnie spożywać kolacje i popijać mohito, więc jakby ktoś był chętny i miał wtedy czas, to może go ze mną spędzić, ja zawsze chętnie
Bolilol
tam mnie jeszcze nie było, ale jak będę, to dam znaćEj, chooo do Łodzi!!
Mrufka@@1
Czemu tak późno ? Ja to ok 20 to już w pidżamieA tak w ogóle to na 90% w czwartek ok. 20 będę w centrum Warszawy samotnie spożywać kolacje i popijać mohito, więc jakby ktoś był chętny i miał wtedy czas, to może go ze mną spędzić, ja zawsze chętnie
Bolilol
bo po 19 dopiero przyjeżdżamCzemu tak późno ? Ja to ok 20 to już w pidżamie
Kaala
Ja tak samo . Czasem nawet i wcześniejCzemu tak późno ? Ja to ok 20 to już w pidżamie
reklama
LadyCaro
oooo za zapierdol w pracy też jestem niewdzięczna. Ja się zajmuję przeliczaniem kosztów produkcji i teraz rzeczy zaczeły tanieć i wściekli się z tym przeliczaniem po nowych cenachJa podobnie. Ja dzisiaj jestem dodatkowo niewdzięczna za zapierdol w pracy i wysokie koszty polis ubezpieczeniowych.
Podziel się: