Mrufka@@1
Fanka BB :)
PokaDziewczyny, a zbieracie coś? Kolekcjonujecie? Ja zbieram klipsy
Ja nie zbieram nic a wręcz staram się odgruzować z niepotrzebnych rzeczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PokaDziewczyny, a zbieracie coś? Kolekcjonujecie? Ja zbieram klipsy
o, fajne, jeszcze się nie spotkałam z tym, żeby ktoś je zbierał od czego się zaczęło?Kolczyki
Usprawiedliwia sie, ze to niby kolekcja ja chyba zacznę buty kolekcjonowaćo, fajne, jeszcze się nie spotkałam z tym, żeby ktoś je zbierał od czego się zaczęło?
Ogór kiszony zapity kawa z mlekiem też czasem pomagaja z maślanu jestem zadowolona w 100%. Dwójka praktycznie codziennie a problemu z miałam od dziecka. Zdarzyło mi się 10 dni nie robić to dopiero dramat (śliwki suszone popite mlekiem - nic nie drgnęło ) i tak raz na 3/4 dni to była norma.
Potem zrobię zdjęcie muszę je wrzucić wszystkie w jedno miejsce bo mam je wszędzie. Najwięcej to po kieszeniach różnych spodni bo zakładam je rano w pracy i ściągam jak wychodzę z biura, bo się boje ze szalikiem zahaczę i zgubięPoka
Ja nie zbieram nic a wręcz staram się odgruzować z niepotrzebnych rzeczy
Srałaś?Ej dobra bo znów temat o I sraniu
Facet na giełdzie staroci miał wielką torbę pełną takiej starej biżuterii. Szukałam wtedy broszki na prezent. A jak zobaczyłam jakie piękne klipsy tam ma to stwierdziłam, że 5 zł za parę to nie pieniądz, więc wzięłam. I tak od pary do pary aż zrobiła się kolekcjao, fajne, jeszcze się nie spotkałam z tym, żeby ktoś je zbierał od czego się zaczęło?
RanoSrałaś?