Owulacja
Fanka BB :)
Jak tam, postrzelane?ja się zapiszę jak mąż dziś mi da złotego strzała jak nie idę do pauzujących
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tam, postrzelane?ja się zapiszę jak mąż dziś mi da złotego strzała jak nie idę do pauzujących
bardzo liczę na to, że się trochę poudzielasz, bo nick masz przeboski, a coś nam na styczniowych zaginęłas trzymam kciuki za Twoje krwskiTo ja poproszę 2 luty
Pani Owulacjo, to ja na panią czekam!
Tak jest!bardzo liczę na to, że się trochę poudzielasz, bo nick masz przeboski, a coś nam na styczniowych zaginęłas trzymam kciuki za Twoje krwski
Proszę (za)moczyć.... Nie tylko paski w moczu
anoJak tam, postrzelane?
dzisiaj zamoczę, obiecuję Stary podszedł zadaniowo w tym cyklu i raz mnie kusi winkiem, raz za cyca łapie coś się tam dzieje, oby w środku się wreszcie zadziało i mała sarenka zaczęła kiełkowaćProszę (za)moczyć.... Nie tylko paski w moczu