reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Wiecie, co bym zjadła, czego nie mogę😕?

Spaghetti- takie na pomidorach z puszki z dodatkiem mozzarelli i listków bazylii posypane obficie parmezanem.
Albo Carbonarę.

Albo ja robię taki pychotkowy makaron z boczkiem, karczochami i czosnkiem posypany oczywiście parmezanem.

Jeju, chyba okres się zbliża🫣.

Dodam do swojej orzechowej kaszy sok z pomarańczy, zobaczymy czy ożywimy ten mało wyrazisty smak. No i curry.

Wiecie, co bym zjadła, czego nie mogę😕?

Spaghetti- takie na pomidorach z puszki z dodatkiem mozzarelli i listków bazylii posypane obficie parmezanem.
Albo Carbonarę.

Albo ja robię taki pychotkowy makaron z boczkiem, karczochami i czosnkiem posypany oczywiście parmezanem.

Jeju, chyba okres się zbliża🫣.
A nie możesz zjeść na przykład spaghetti z mąki gryczanej? Czy wcale węgli nie możesz?
W ogóle są owoce o niższej zawartości cukru niż niektóre warzywa- na przykład maliny mają mniej cukru niż marchew..

Byłam z dziećmi na pochodzie z okazji zakończenia karnawału. Kilka godzin nie sikalam wiec oczywiście nie wytrzymałam do jutra (na szczęście mam jeszcze testy o czułości 10 na jutro rano). No ale patrzcie. Wszystkie z jednego moczu. Serio nie wiem co myśleć

Załączniki

• 20230220_170410.jpg
    20230220_170410.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 138
  • 20230220_170428.jpg
    20230220_170428.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 140
  • 20230220_170619.jpg
    20230220_170619.jpg
    392,1 KB · Wyświetleń: 127
  • 20230220_170608.jpg
    20230220_170608.jpg
    716,7 KB · Wyświetleń: 106
  • 20230220_170557.jpg
    20230220_170557.jpg
    329,7 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Byłam z dziećmi na pochodzie z okazji zakończenia karnawału. Kilka godzin nie sikalam wiec oczywiście nie wytrzymałam do jutra (na szczęście mam jeszcze testy o czułości 10 na jutro rano). No ale patrzcie. Wszystkie z jednego moczu. Serio nie wiem co myśleć
Beta prawdę Ci powie.

Do góry