reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Rzadki okaz trafiłaś 😂😂
Mój to lubi piwka pić, teraz przy staraniach mu nagadałam ze obniża parametry nasienia wiec nie pije 🤭
na początku patrzyłam na niego podejrzliwie bo jak się poznaliśmy, to ja byłam na etapie 3 imprez w tygodniu :D ale doceniam to, fajna sprawa, choć na imprezach z obcymi ludźmi łatwo przez to o awanturę, bo on jest bardzo uczulony na teksty typu ze mną się nie napijesz albo namawianie go do alkoholu, od razu mu się agresor włącza

reklama
Siema!

Jak mnie dzisiaj praca wqrwiała…Tzn. nie sama praca, co jeden człowiek.
Oznajmiłam, że być może wezmę pół dnia urlopu, to usłyszałam, żebym przemyślała, bo jest dużo pracy.
No oczywiście zrobię, jak chcę…
I wzięłabym na złość tę połówkę, ale z drugiej strony szkoda mi tych połówek, bo w tej poradni będę mieć sporo badań w określonych dniach cyklu i urlop mi potrzebny- wtedy go trochę stracę.
Plus sam wyjazd to będzie 12 dni.

A propos picia- potrzebowałabym aktualizacji, ale mam sporo pracy no i jestem na diecieeeee.
Michelle Tanner Wow GIF by Bubble Punk

Ponieważ jestem poj@bana to znowu dziś zatestowalam (tak tak bd testować jeszcze z 3dni dopóki mi się tam k@rwa nic konkretnego nie wylęgnie😂) tylko zanim nasikałam to spojrzałam na test i gołym okiem widać jak przebija kreska testowa (ta na którą czekamy), na zdjęciu widać słabiej ale widać prawda?
Nieobsikany i obsikane 🙈

edit: czy można się uzależnić od robienia testów? Bo chyba już idę w te stronę 🤣
teraz jak patrzę to nic nie widzę, maz tez.. Matko chyba powinnam zrobić sobie przerwę bo mi pada 🤦‍♀️

na początku patrzyłam na niego podejrzliwie bo jak się poznaliśmy, to ja byłam na etapie 3 imprez w tygodniu :D ale doceniam to, fajna sprawa, choć na imprezach z obcymi ludźmi łatwo przez to o awanturę, bo on jest bardzo uczulony na teksty typu ze mną się nie napijesz albo namawianie go do alkoholu, od razu mu się agresor włącza
Powiem Ci ze odkąd ja nie pije to mnie teraz bardzo denerwują takie teksty , ludzie nie potrafią zrozumieć ze ktoś nie chce pic 🤦‍♀️

teraz jak patrzę to nic nie widzę, maz tez.. Matko chyba powinnam zrobić sobie przerwę bo mi pada 🤦‍♀️
moim zdaniem na babyplanach coś jest, ja to widze bardzo często. To jest taka smuga, bo kreska tego nazwać nie można, ale jest widoczna jak ktoś się wpatruje w te biel. Jutro sprawdzę czy to jest też na niewysikanym teście

Siema!

Jak mnie dzisiaj praca wqrwiała…Tzn. nie sama praca, co jeden człowiek.
Oznajmiłam, że być może wezmę pół dnia urlopu, to usłyszałam, żebym przemyślała, bo jest dużo pracy.
No oczywiście zrobię, jak chcę…
I wzięłabym na złość tę połówkę, ale z drugiej strony szkoda mi tych połówek, bo w tej poradni będę mieć sporo badań w określonych dniach cyklu i urlop mi potrzebny- wtedy go trochę stracę.
Plus sam wyjazd to będzie 12 dni.

A propos picia- potrzebowałabym aktualizacji, ale mam sporo pracy no i jestem na diecieeeee.
Michelle Tanner Wow GIF by Bubble Punk
Zawsze się w pracy znajdzie taka jedna osoba
Wgl tez ciekawa opcja ze można brać połówki urlopu 🧐

No to witaj w klubie. Również przez dietę nie będzie aktualizacji 🤷‍♀️

Ponieważ jestem poj@bana to znowu dziś zatestowalam (tak tak bd testować jeszcze z 3dni dopóki mi się tam k@rwa nic konkretnego nie wylęgnie😂) tylko zanim nasikałam to spojrzałam na test i gołym okiem widać jak przebija kreska testowa (ta na którą czekamy), na zdjęciu widać słabiej ale widać prawda?
Nieobsikany i obsikane 🙈

edit: czy można się uzależnić od robienia testów? Bo chyba już idę w te stronę 🤣
A wiesz ze ja też dzis na to zwróciłam uwagę. Ogólnie ja zrobilam w swoim życiu wiele testów i wiele.razy kupowałam przez internet w hurtowych ilościach te paseczki ale pierwszy raz mam doczynienia z wondofo i nigdy więcej. One są beznadziejne

reklama
Do góry