reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Rozumiem, jesteś usprawiedliwiona.
Ogólnie endomenda poprzestawiała mi troszkę życie No ale czego się nie zrobi żeby lepiej funkcjonować 🤷‍♀️
Idzie przywyknąć
Dużym plusem jest to ze często bywałam na dietach wiec unikałam alko. Ale odkąd dostałam potwierdzenie ze mam endo i zalecenia od lekarza że trzeba włączyć odpowiednia dietę to staram się trzymać

@Bolilol a tak z zupełnej ciekawości- dlaczego Twój mąż nie pije wcale alko?
bo nie lubi 🤷‍♀️ raz od wielkiego dzwonu, tak raz na miesiąc albo na dwa wypije jedno albo dwa piwa miodowe ze mną, ale tak to w ogóle nie interesuje. Nigdy nie widziałam, żeby pił np. wódkę czy ruda, raz chyba (prawie 8lat jesteśmy ze sobą) napił się wina. Nigdy nie pije na imprezach czy jakiś wyjściach, a nie, przepraszam, na naszym weselu wypił lampkę szampana i jedno piwo z kolegami 😅

bo nie lubi 🤷‍♀️ raz od wielkiego dzwonu, tak raz na miesiąc albo na dwa wypije jedno albo dwa piwa miodowe ze mną, ale tak to w ogóle nie interesuje. Nigdy nie widziałam, żeby pił np. wódkę czy ruda, raz chyba (prawie 8lat jesteśmy ze sobą) napił się wina. Nigdy nie pije na imprezach czy jakiś wyjściach, a nie, przepraszam, na naszym weselu wypił lampkę szampana i jedno piwo z kolegami 😅
Rzadki okaz trafiłaś 😂😂
Mój to lubi piwka pić, teraz przy staraniach mu nagadałam ze obniża parametry nasienia wiec nie pije 🤭

Ponieważ jestem poj@bana to znowu dziś zatestowalam (tak tak bd testować jeszcze z 3dni dopóki mi się tam k@rwa nic konkretnego nie wylęgnie😂) tylko zanim nasikałam to spojrzałam na test i gołym okiem widać jak przebija kreska testowa (ta na którą czekamy), na zdjęciu widać słabiej ale widać prawda?
Nieobsikany i obsikane 🙈

edit: czy można się uzależnić od robienia testów? Bo chyba już idę w te stronę 🤣

Załączniki

• IMG_7143.jpeg
    IMG_7143.jpeg
    97,4 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_7142.jpeg
    IMG_7142.jpeg
    89,6 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_7139.jpeg
    IMG_7139.jpeg
    47,7 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_7144.jpeg
    IMG_7144.jpeg
    48,4 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Ponieważ jestem poj@bana to znowu dziś zatestowalam (tak tak bd testować jeszcze z 3dni dopóki mi się tam k@rwa nic konkretnego nie wylęgnie😂) tylko zanim nasikałam to spojrzałam na test i gołym okiem widać jak przebija kreska testowa (ta na którą czekamy), na zdjęciu widać słabiej ale widać prawda?
Nieobsikany i obsikane 🙈

edit: czy można się uzależnić od robienia testów? Bo chyba już idę w te stronę 🤣
o Cię w mordę! Aż sprawdzę przy następnym babyplanie czy też tak mam

Do góry