reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Rozumiem, jesteś usprawiedliwiona.
Ogólnie endomenda poprzestawiała mi troszkę życie No ale czego się nie zrobi żeby lepiej funkcjonować 🤷‍♀️
Idzie przywyknąć
Dużym plusem jest to ze często bywałam na dietach wiec unikałam alko. Ale odkąd dostałam potwierdzenie ze mam endo i zalecenia od lekarza że trzeba włączyć odpowiednia dietę to staram się trzymać

@Bolilol a tak z zupełnej ciekawości- dlaczego Twój mąż nie pije wcale alko?
bo nie lubi 🤷‍♀️ raz od wielkiego dzwonu, tak raz na miesiąc albo na dwa wypije jedno albo dwa piwa miodowe ze mną, ale tak to w ogóle nie interesuje. Nigdy nie widziałam, żeby pił np. wódkę czy ruda, raz chyba (prawie 8lat jesteśmy ze sobą) napił się wina. Nigdy nie pije na imprezach czy jakiś wyjściach, a nie, przepraszam, na naszym weselu wypił lampkę szampana i jedno piwo z kolegami 😅

bo nie lubi 🤷‍♀️ raz od wielkiego dzwonu, tak raz na miesiąc albo na dwa wypije jedno albo dwa piwa miodowe ze mną, ale tak to w ogóle nie interesuje. Nigdy nie widziałam, żeby pił np. wódkę czy ruda, raz chyba (prawie 8lat jesteśmy ze sobą) napił się wina. Nigdy nie pije na imprezach czy jakiś wyjściach, a nie, przepraszam, na naszym weselu wypił lampkę szampana i jedno piwo z kolegami 😅
Rzadki okaz trafiłaś 😂😂
Mój to lubi piwka pić, teraz przy staraniach mu nagadałam ze obniża parametry nasienia wiec nie pije 🤭

Ponieważ jestem poj@bana to znowu dziś zatestowalam (tak tak bd testować jeszcze z 3dni dopóki mi się tam k@rwa nic konkretnego nie wylęgnie😂) tylko zanim nasikałam to spojrzałam na test i gołym okiem widać jak przebija kreska testowa (ta na którą czekamy), na zdjęciu widać słabiej ale widać prawda?
Nieobsikany i obsikane 🙈

edit: czy można się uzależnić od robienia testów? Bo chyba już idę w te stronę 🤣

Załączniki

• IMG_7143.jpeg
    IMG_7143.jpeg
    97,4 KB · Wyświetleń: 83
  • IMG_7142.jpeg
    IMG_7142.jpeg
    89,6 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_7139.jpeg
    IMG_7139.jpeg
    47,7 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_7144.jpeg
    IMG_7144.jpeg
    48,4 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Ponieważ jestem poj@bana to znowu dziś zatestowalam (tak tak bd testować jeszcze z 3dni dopóki mi się tam k@rwa nic konkretnego nie wylęgnie😂) tylko zanim nasikałam to spojrzałam na test i gołym okiem widać jak przebija kreska testowa (ta na którą czekamy), na zdjęciu widać słabiej ale widać prawda?
Nieobsikany i obsikane 🙈

edit: czy można się uzależnić od robienia testów? Bo chyba już idę w te stronę 🤣
o Cię w mordę! Aż sprawdzę przy następnym babyplanie czy też tak mam

Do góry