Kaala
Fanka BB :)
nie chce pic alko ( okazyjnie lampkę wina czy drinka wypije ) bo w moim przypadku może wywołać stan zapalny a ja walczę żeby się go pozbyćTo co stoi na przeszkodzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie chce pic alko ( okazyjnie lampkę wina czy drinka wypije ) bo w moim przypadku może wywołać stan zapalny a ja walczę żeby się go pozbyćTo co stoi na przeszkodzie?
Ależ Ty jesteś przenikliwa, wiedziałaś skąd moje obawy ;-p.nie no, spokojnie, w większości przypadków podczas ciąży można normalnie
Możesz włączyćCzy ja już mogę włączyć aktualizacje, czy 16:52 to jeszcze za wcześnie?
Rozumiem, jesteś usprawiedliwiona.nie chce pic alko ( okazyjnie lampkę wina czy drinka wypije ) bo w moim przypadku może wywołać stan zapalny a ja walczę żeby się go pozbyć
Ogólnie endomenda poprzestawiała mi troszkę życie No ale czego się nie zrobi żeby lepiej funkcjonowaćRozumiem, jesteś usprawiedliwiona.
bo nie lubi raz od wielkiego dzwonu, tak raz na miesiąc albo na dwa wypije jedno albo dwa piwa miodowe ze mną, ale tak to w ogóle nie interesuje. Nigdy nie widziałam, żeby pił np. wódkę czy ruda, raz chyba (prawie 8lat jesteśmy ze sobą) napił się wina. Nigdy nie pije na imprezach czy jakiś wyjściach, a nie, przepraszam, na naszym weselu wypił lampkę szampana i jedno piwo z kolegami@Bolilol a tak z zupełnej ciekawości- dlaczego Twój mąż nie pije wcale alko?
Rzadki okaz trafiłaśbo nie lubi raz od wielkiego dzwonu, tak raz na miesiąc albo na dwa wypije jedno albo dwa piwa miodowe ze mną, ale tak to w ogóle nie interesuje. Nigdy nie widziałam, żeby pił np. wódkę czy ruda, raz chyba (prawie 8lat jesteśmy ze sobą) napił się wina. Nigdy nie pije na imprezach czy jakiś wyjściach, a nie, przepraszam, na naszym weselu wypił lampkę szampana i jedno piwo z kolegami
o Cię w mordę! Aż sprawdzę przy następnym babyplanie czy też tak mamPonieważ jestem poj@bana to znowu dziś zatestowalam (tak tak bd testować jeszcze z 3dni dopóki mi się tam k@rwa nic konkretnego nie wylęgnie) tylko zanim nasikałam to spojrzałam na test i gołym okiem widać jak przebija kreska testowa (ta na którą czekamy), na zdjęciu widać słabiej ale widać prawda?
Nieobsikany i obsikane
edit: czy można się uzależnić od robienia testów? Bo chyba już idę w te stronę