Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
No właśnie bałam się zapytać, czego mam dużo pic, ale powiedziałam, ze daje radę wypić 3 litrypolać Ci winka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie bałam się zapytać, czego mam dużo pic, ale powiedziałam, ze daje radę wypić 3 litrypolać Ci winka?
no to polewamNo właśnie bałam się zapytać, czego mam dużo pic, ale powiedziałam, ze daje radę wypić 3 litry
Nie piłam nigdy wina z kartonu. Jestem kartonowa dziewicano to polewam
Czy komuś jeszcze? Mam cały karton!
polecam, mniejszy wstyd przed sąsiadami jak się wieczorem wory butelek wynosi przed bramę na dzień przed wywozem szkłaNie piłam nigdy wina z kartonu. Jestem kartonowa dziewica
Z miłą chęcią bym wypiła winko z kartonu nigdy nie piłam no ale mam już swoje winko i właśnie je kosztujeno to polewam
to takie samo jak w butelkach, tylko od razu 5 litrów, żeby się nie rozdrabniać i z kranikiem, żeby nie rozlewaćZ miłą chęcią bym wypiła winko z kartonu nigdy nie piłam no ale mam już swoje winko i właśnie je kosztuje
Jak kiedyś będę w Twoich okolicach to się wpraszam na wino w kartonieno to polewam
Mam kosz 240litrow na szkłopolecam, mniejszy wstyd przed sąsiadami jak się wieczorem wory butelek wynosi przed bramę na dzień przed wywozem szkła
takich bezalkoholowych chyba nie ma w kartonieJak kiedyś będę w Twoich okolicach to się wpraszam na wino w kartonie
i co ile Wam wywożą?Mam kosz 240litrow na szkło