reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

obiecywali, że będą dzisiaj. Ale jest 18, sobota, oni są otwarci do 15 w soboty, w niedzielę zamknięte, więc nie spodziewam się ich już przed poniedziałkiem. Już mi się rzygać chce od tego wszystkiego.
Wcale ci się nie dziwię też bym była zła tym bardziej po takiej wizycie i jeszcze brak wyników. Tule kochana 🥰 może winko na poprawę humorku 😊

reklama
Najbardziej jakieś roladki mi wchodzą, ale boje się, ż akurat coś mi się rozwali czy coś, bo rzadko robię :D a jak mi zarcie nie wychodzi gto zawsze rycze xD wiec musze postawić na coś prostego.

Najbardziej jakieś roladki mi wchodzą, ale boje się, ż akurat coś mi się rozwali czy coś, bo rzadko robię :D a jak mi zarcie nie wychodzi gto zawsze rycze xD wiec musze postawić na coś prostego.
Ja robię na szybko roladki schab szynka ser zawijam i gotowe 😊 i się nie rozwalają

Mamy to :) bhcg 1540,7 a progesteron 22,5. Czy to jest odpowiednia wartość progesteronu? Na tym nie znam się kompletnie 🤓 w załączniku zakres ref.
Beta super :) serio jakiś wadliwy test musiałaś mieć! Gratki jeszcze raz. A progesteron na ile się orientuję jest ok :)
za tydzień mam rodziców na obiedzie. Mam pomysł na zupe, ciasto, węglowodany ale nie wiem jakie fajne mięso można zrobić. Macie jakieś rady? Bez mięsa z kością i wieprzowiny.
Może jakiś kurczak w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami, albo w sosie śmietanowo-paprykowym. Z bardziej "wypasionych" mięs to bitki wołowe.
Tylko nie ma ani na netflixie ani na hbo :(.
To może śnieżna dziewczyna, jak lubisz historyczne to biała królowa, biała księżniczka i hiszpańska księżniczka (w kolejności chronologicznej ale najnowsza jest hiszpańska). Rzymskie dziewczyny też były ciekawe. Ja bardzo lubię różowe lata 70 a ostatnio wyszły różowe lata 90, może bez szału ale było dużo postaci ze starego serialu i jakoś chyba z sentymentu mi się podobało :D
obiecywali, że będą dzisiaj. Ale jest 18, sobota, oni są otwarci do 15 w soboty, w niedzielę zamknięte, więc nie spodziewam się ich już przed poniedziałkiem. Już mi się rzygać chce od tego wszystkiego.
Hmm wydaje mi się że laboratoria pracują na innych zasadach bo nasienie musi chyba być zbadane od razu, więc może jeszcze wrzucą.

Rany poszłam wczoraj na fitnessy po długiej przerwie, chyba w grudniu byłam ostatni raz. Dziś umieram :p

ja muszę się pochwalić, że po tygodniu bułowania, dziś ćwiczyłam 45 minut przed jutubem, byłam z psem na spacerze, biedronce na zakupach, zrobiłam obiad a zaraz wanna ze Starym :D niestety biedak ma 37 i 4 toteż na seks nie ma w ogóle ochoty :D

reklama
Do góry