reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Dzisiaj był temat "za co jestem wdzięczna".
To ja jestem wdzięczna dzisiaj za to że forum usprawiedliwia moją miłość do wina i mogę traktować jego picie trochę jak zażywanie leku na endometrium 🤡 pozdrawiam we wtorek ale znad kieliszka 🤡🤡🤡
Jutro też kieliszek się nada, bo ważne święto. W końcu środa ;) Czuj się odgórnie usprawiedliwiona ;)

Nadrabiała Was 3 dni 🤣🤣 co nadrobiłam, to coś mi przerwało, wchodzę znów jeb… 30 stron. Poddałam się 😆
Hej dziewczyny nie dostałam tej pracy i wczoraj mąż mi powiedział że widocznie tak miało być , nienawidzę tego tekstu i się obraziłam ale chyba miał rację .... 🥹🥹🥹( Czułość 25)Zobacz załącznik 1493141
Serdecznie gratuluje 🥰🥰😍😍🥹🥹 tak się ciesze, cholernie nuuudnej ciąży 🤞🤞🤞
Pewnie. Wstawiające wyniki, żebym na pewno odpisała, prośba o oznaczenie, bo jadę jutro na wyjazd integracyjny i znów będę nadrabiać 3 dni 🙄😁
GIF by The Huntsman: Winter's War's War

Charlize Theron, a w reklamie J’Adore Dior to i ja bym ją wygrzmociła.
Jak na nią patrze, to widze tylko role Monster, a tam to nawet kijem bym nie tknęła 😂😂🙈🙈
Ja kocham czarny kolor, ale pazury miałam czarne tylko raz.
Ja mam właśnie mani i pedi pierwszy raz sobie zrobiłam 😆
I ja wchodzę ja, w rajtuzach koloru moczu i w sukience co ma znamienne dwie kreski, jeden ciemniejszy drugi bledszy 😌
Zobacz załącznik 1493510

Nie mogę was nadrobić. Odpisuję na posta z około 16:00 🤡
O to to, polowe cytatów usunęłam, bo po co na to odpisywać 😂😂🙈🙈

Hej dziewczyny. W czwartek testuje i będę jakieś 11 dni po owulacji. Myślicie ze jak nic nie wyjdzie to w tym miesiącu już szans nie ma? I czy jakbym zrobiła betę w piątek to wtedy na 100% potwierdzi lub zaprzeczy ciąży? W poniedziałek najpóźniej mam dostać okres ale do tego czasu to ja zwariuje... 🙈🙈😅
a masz potwierdzone kiedy była owu?

Dziewczyny dziś zrobiłam badanie progesteronu w 23dc . Mam wynik ale nie wiem czy jest dobry czy wystąpiła owulacja także proszę o pomoc. Wynik to 8.89
generalnie wskazuję na to, że jesteś po owulacji. Ale skoro nie wiesz, który jesteś dpo, to niewiele więcej mówi :) bo możesz być 5dpo albo 10 dpo, a generalnie najlepiej badać 7dpo albo ew 6 lub 8dpo i wtedy można powiedzieć coś więcej na podstawie wyniku ;)

generalnie wskazuję na to, że jesteś po owulacji. Ale skoro nie wiesz, który jesteś dpo, to niewiele więcej mówi :) bo możesz być 5dpo albo 10 dpo, a generalnie najlepiej badać 7dpo albo ew 6 lub 8dpo i wtedy można powiedzieć coś więcej na podstawie wyniku ;)
Wiem ale gin mi kazał wykonać badanie w 23dc także zrobiłam. Ale nie wiem czy jest to dobry wynik czy też nie .

reklama
Do góry