Avy
Fanka BB :)
Oj tam. Musiałam to "na głos" powiedzieć, teraz mi lżej i mogę iść spaćNo i co piszesz takie posty, że nie wiem jaką dać reakcje????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tam. Musiałam to "na głos" powiedzieć, teraz mi lżej i mogę iść spaćNo i co piszesz takie posty, że nie wiem jaką dać reakcje????
zdrówko!Dzisiaj był temat "za co jestem wdzięczna".
To ja jestem wdzięczna dzisiaj za to że forum usprawiedliwia moją miłość do wina i mogę traktować jego picie trochę jak zażywanie leku na endometrium pozdrawiam we wtorek ale znad kieliszka
Jutro też kieliszek się nada, bo ważne święto. W końcu środa Czuj się odgórnie usprawiedliwionaDzisiaj był temat "za co jestem wdzięczna".
To ja jestem wdzięczna dzisiaj za to że forum usprawiedliwia moją miłość do wina i mogę traktować jego picie trochę jak zażywanie leku na endometrium pozdrawiam we wtorek ale znad kieliszka
Serdecznie gratuluje tak się ciesze, cholernie nuuudnej ciążyHej dziewczyny nie dostałam tej pracy i wczoraj mąż mi powiedział że widocznie tak miało być , nienawidzę tego tekstu i się obraziłam ale chyba miał rację .... ( Czułość 25)Zobacz załącznik 1493141
Pewnie. Wstawiające wyniki, żebym na pewno odpisała, prośba o oznaczenie, bo jadę jutro na wyjazd integracyjny i znów będę nadrabiać 3 dni@Aczkolwiek@to_na_pralkę wszystko ogarnia
Jak na nią patrze, to widze tylko role Monster, a tam to nawet kijem bym nie tknęła
Charlize Theron, a w reklamie J’Adore Dior to i ja bym ją wygrzmociła.
Ja mam właśnie mani i pedi pierwszy raz sobie zrobiłamJa kocham czarny kolor, ale pazury miałam czarne tylko raz.
O to to, polowe cytatów usunęłam, bo po co na to odpisywaćI ja wchodzę ja, w rajtuzach koloru moczu i w sukience co ma znamienne dwie kreski, jeden ciemniejszy drugi bledszy
Zobacz załącznik 1493510
Nie mogę was nadrobić. Odpisuję na posta z około 16:00
a masz potwierdzone kiedy była owu?Hej dziewczyny. W czwartek testuje i będę jakieś 11 dni po owulacji. Myślicie ze jak nic nie wyjdzie to w tym miesiącu już szans nie ma? I czy jakbym zrobiła betę w piątek to wtedy na 100% potwierdzi lub zaprzeczy ciąży? W poniedziałek najpóźniej mam dostać okres ale do tego czasu to ja zwariuje...
generalnie wskazuję na to, że jesteś po owulacji. Ale skoro nie wiesz, który jesteś dpo, to niewiele więcej mówi bo możesz być 5dpo albo 10 dpo, a generalnie najlepiej badać 7dpo albo ew 6 lub 8dpo i wtedy można powiedzieć coś więcej na podstawie wynikuDziewczyny dziś zrobiłam badanie progesteronu w 23dc . Mam wynik ale nie wiem czy jest dobry czy wystąpiła owulacja także proszę o pomoc. Wynik to 8.89
Wiem ale gin mi kazał wykonać badanie w 23dc także zrobiłam. Ale nie wiem czy jest to dobry wynik czy też nie .generalnie wskazuję na to, że jesteś po owulacji. Ale skoro nie wiesz, który jesteś dpo, to niewiele więcej mówi bo możesz być 5dpo albo 10 dpo, a generalnie najlepiej badać 7dpo albo ew 6 lub 8dpo i wtedy można powiedzieć coś więcej na podstawie wyniku
a co Ci teraz w duszy gra? ;DJa już jestem w fazie "aaaasjenaeebayyeeeem" i teraz wszystkich kocham
Kolejnym krokiem jest udostępnianie piosenek na Facebooku