Nasturtium
Fanka BB :)
I tego się trzymam.Ja robiłam i o 7 i o 9 i 11. Jak masz problem z prolaktyna to i tak wyjdzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tego się trzymam.Ja robiłam i o 7 i o 9 i 11. Jak masz problem z prolaktyna to i tak wyjdzie.
Hetero czy homo? Masz tylko tę mutację?Bo mam mutacje pai, która może powodować problemy z implantacją zarodka i powstawanie zakrzepów podczas np. ciąży.
Serio? Ananas przechodzi mi tylko w postaci soku wraz z dodatkiem soku z pomarańczy.tylko koniecznie z twardym środkiem
Dzięki za wskazówki! Aktualnie nie jestem w stanie określić dokładnie, bo albo to 9DPO albo 5DPO..Pamiętaj żeby jeść go do 6 dpo, bo później może wywoływać skurcze macicy
mogło tak byćBrzmi jakby za dużo naoglądał się wypowiedzi Pana Prezesa K. z tą teorią, że kobiety dają w szyję
Serio? Ananas przechodzi mi tylko w postaci soku wraz z dodatkiem soku z pomarańczy.
Dzięki za wskazówki! Aktualnie nie jestem w stanie określić dokładnie, bo albo to 9DPO albo 5DPO..
TAAK widziałam Cię na kreskach! Jesteśmy we trzy: Ty, ja i @Kotciara. Trzymam za nas wszystkie trzy kciuki.Widzę, że mamy dokładnie to samo. Ja też 5 lub 9 DPO i testuję 04.03.
Spytalabym jedynie lekarza o estradiol.A no i udało mi się zwlec w końcu do labu zrobić badania. Proszę o ocenę. Chyba jest dobrze?
Proszę o cennik
Czasy się zmieniły, ze na robienie bez kredytu to stać tych, którzy mogą odłożyć 50tys. miesiecznie lub dostali pół banki od rodziców (i mieszka poza dużymi miastami) reszta niestety jest skazana na kredyt, chyba, ze zamierza mieszkać z rodzicami do ukończenia 45rzbo powinnismy odkładać i robićź bez kredytu
Hetero i mthfr homoHetero czy homo? Masz tylko tę mutację?
Ja mam tylko PAI hetero... Tutaj podaje się profilaktycznie aspirynę w wersji dla niemowląt, może chociaż to wynegocjuję...Hetero i mthfr homo
Bromelina jest też w tabletkach jak cosSerio? Ananas przechodzi mi tylko w postaci soku wraz z dodatkiem soku z pomarańczy.
Dzięki za wskazówki! Aktualnie nie jestem w stanie określić dokładnie, bo albo to 9DPO albo 5DPO..