Nasturtium
Fanka BB :)
Już zakupione?Taaaak, mogę.
Teraz się dowiedziałam, moje życie nabrało barw.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już zakupione?Taaaak, mogę.
Teraz się dowiedziałam, moje życie nabrało barw.
Mogą, czasem z alabu miałam w sobotę po 20tej.Nie mam jeszcze wyników bety. Czy ktoś się orientuje czy w alabie pracują w soboty i te wyniki dzisiaj się mogą jeszcze pojawić?
Mąż mi kupił, bo poleciał po skrzydełka i resztę składników do nich.Już zakupione?
Oj, jest tylko na otrębach i twarogu półtłustym, więc jego kaloryczność dużo mniejsza niż tradycyjnego pieczywa.Mało kaloryczny akurat na pewno nie jest, ale smaczny .
A, przyznam, że nie weszłam w przepis, myślałam, że to taki ziarna plus jajka i oliwa- wtedy kalorii jest sporo.Oj, jest tylko na otrębach i twarogu półtłustym, więc jego kaloryczność dużo mniejsza niż tradycyjnego pieczywa.
Moi znajomi sa na keto i robią ten chleb. Całkiem smaczny i podobno wytrzymuje tydzień, a smakuje jak świeży.słuchajcie, właśnie wstawiłam do pikarnika chleb z siemienia lnianego
ciekawe czy bedzie trzeba to wyjebać do śmieciKeto chleb z siemienia lnianego - przepis
Przepis na keto chleb z siemienia lnianego. Chleb ketogeniczny, bezglutenowy, bez mąki, a jedynie ze zmielonych ziaren siemienia lnianego. Polecam dla osób na diecie ketogenicznej, niskowęglowodanowej lub bezglutenowej.domowe-wypieki.pl
Oby nie podpił Ci za dużo proseczjo ;-p.Mąż mi kupił, bo poleciał po skrzydełka i resztę składników do nich.
Obiecałam mu, że mu zrobię takie jedzenie, że oczy wyjdą mu z orbit.
Bo nie dałam przepisu.A, przyznam, że nie weszłam w przepis, myślałam, że to taki ziarna plus jajka i oliwa- wtedy kalorii jest sporo.
On nie lubi.Oby nie podpił Ci za dużo proseczjo ;-p.