Psiara1996
Fanka BB :)
Jaki miałyście pierwszy wynik badania krwi? Przy becie 170 progesteron wyszedł 22, zastanawiam się czy to dobrze? To na oko mój 4-5 tydzień ciąży. Jestem po jednym poronieniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi przy becie 68.6 wyszedł 35.5 i lekarka powiedziała że jest za niski. Dostała 3 razy duphaston po 10 mg plus luteinę dopochwową 100 mg na nocJaki miałyście pierwszy wynik badania krwi? Przy becie 170 progesteron wyszedł 22, zastanawiam się czy to dobrze? To na oko mój 4-5 tydzień ciąży. Jestem po jednym poronieniu. Zobacz załącznik 950293
Ale chyba mialas inne jednostki: nmol/l?Mi przy becie 68.6 wyszedł 35.5 i lekarka powiedziała że jest za niski. Dostała 3 razy duphaston po 10 mg plus luteinę dopochwową 100 mg na noc
Też mi sie wydaje, ze tsh jeszcze moze spasc ciazowo.Miałam takie normy i też byłam zdziwiona że tak mi Pani Doktor powiedziała ale okazało się że miała rację bo było widać na USG że są takie jakby krwiaki w koło pęcherzyka. TSH miałam 2,2 i bez leków było teraz spadło do 0,7. Za 3 tygodnie do kontroli
Miałam takie normy i też byłam zdziwiona że tak mi Pani Doktor powiedziała ale okazało się że miała rację bo było widać na USG że są takie jakby krwiaki w koło pęcherzyka. TSH miałam 2,2 i bez leków było teraz spadło do 0,7. Za 3 tygodnie do kontroli