reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dopajanie noworodka

No właśnie przez butelkę. W szpitalu kazali mi ją dokarmiac i tak też robiłam, jak już poznała butelkę tak gdzieś miała pierś. Bardzo żałuję że jej dałam butelkę bo tyle razy już próbowałam jej dawać pierś i nic z tego więcej płaczu, nerwów że dałam sobie już spokój
Masakra ja nie wiem co to sie dzieje ja to mialam jakies szczescie
Bo u mnie tylko piers w szpitalu i bardzo pomagaly dostawiac same przychodziły straszna jest wiedza o kp w Polsce polozne butelki daja gdzie powinny naklaniac do kp.:/
Ja bym im dala
A nie czytalas w ciazy o kp ze pozwolilas dac butelkę? Szkoda twojego mleczka:( bo to najlepsze dla bobasa.
Nie wiem dlaczego niektórzy sie doksztalcaja a niektórzy kity wciskaja
Jak wszyscy to wszyscy

reklama
Masakra ja nie wiem co to sie dzieje ja to mialam jakies szczescie
Bo u mnie tylko piers w szpitalu i bardzo pomagaly dostawiac same przychodziły straszna jest wiedza o kp w Polsce polozne butelki daja gdzie powinny naklaniac do kp.:/
Ja bym im dala
A nie czytalas w ciazy o kp ze pozwolilas dac butelkę? Szkoda twojego mleczka:( bo to najlepsze dla bobasa.
Nie wiem dlaczego niektórzy sie doksztalcaja a niektórzy kity wciskaja
Jak wszyscy to wszyscy

Odciągam sobie pokarm więc tak czy siak dostaje moje mleko ale było mi bardzo żal gdy córka przez pierwszą dobę w szpitalu ładnie ssała a potem już do buzi cycka nie chciała więc większość czasu siedzę z tym laktatorem no ale cóż mam nauczkę w razie czego będę wiedziała na przyszłość

Odciągam sobie pokarm więc tak czy siak dostaje moje mleko ale było mi bardzo żal gdy córka przez pierwszą dobę w szpitalu ładnie ssała a potem już do buzi cycka nie chciała więc większość czasu siedzę z tym laktatorem no ale cóż mam nauczkę w razie czego będę wiedziała na przyszłość
Moze jeszcze sie jej odwidzi:)
A sluchaj kup sobie nakladki ;) z babyono sa fajne :) fajne miekkie sa)
A avent to juz w ogle jak korek od butelki:)
Moze pomyśli ze to butelka:)przystawiać ja w dzień do piersi Pierwsze dni mogą różnie wyglądać ale ja bym walczyła . Przygotować sobie trochę swojego mleka w butelce i gdyby przy piersi bardzo wojowała dać jej pare łyków z butli zabrać i szybko przystawić do piersi . Będzie trochę zabawy ale myśle ze warto .

Ostatnia edycja:
Wracając do tematu :)
Podbiję wątek, gdyż nadal nie wiem :)

Syn ma 1,5 miesiąca. Jest karmiony piersią. Karmiony jest co mniej więcej 2,5h/3h.
Jest upał, dużo się poci, ma mokrą główkę i karczek.
Czy dawać wodę? Czy nie dawać wody? Oto jest pytanie... :)

Do góry