reklama
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Dziewczyny czy Was tez bola tak lydki jak mnie :sick: Czuje sie ajkbym chodzila caly dzien, a ja tylko leze i odpoczywam
Czarodziejka
Fanka BB :)
Paulinko - to normalne.......mam wrazenie ze w ciązy co by nie bolało to trzeba to uznac za NORMALNE
Ja mialam jakiś czas temu takie skurcze łydek.....zwlaszcza w nocy.....grrrrr to bylo okropniaste!!!!
Teraz to mam wrażenie ze nawet wlosy i paznokcie czasami mnie bola
Ja mialam jakiś czas temu takie skurcze łydek.....zwlaszcza w nocy.....grrrrr to bylo okropniaste!!!!
Teraz to mam wrażenie ze nawet wlosy i paznokcie czasami mnie bola
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dziewczyny - coś mi się dzieje i koleżanka stwierdziła że to coś chyba na rzeczy
Od kilku godzin boli mnie brzuch tak bardzo okresowo na zmiane z okropnym bólem krzyza tak co 15 minut na zmiane, Emilka się rusza ale jakoś tak niemrawo i co ja mam o tym myśleć
do tej pory nic się u mnie nie działo
Od kilku godzin boli mnie brzuch tak bardzo okresowo na zmiane z okropnym bólem krzyza tak co 15 minut na zmiane, Emilka się rusza ale jakoś tak niemrawo i co ja mam o tym myśleć
do tej pory nic się u mnie nie działo
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Renik kochana to tylko znak ze sie zaczyna
Ja dzis od 4:30 mam identycznie i kulalam sie z bolu,az do momentu kiedy w ubikacji na papierku zobaczylam sluz podbarwiony krwia. I wsio przeszlo nagle. Ale radosc mnie trzyma ze juz cos tam we mnie sie rozrusza .
A dalo mi to tyle energii, ze chlopa odprawilam do pracy, pomylam naczynia i wysprzatalam pokoj goscinny .
Teraz sniadanko, a potem lulu spac i niech sie rozkreca :-)
Ja dzis od 4:30 mam identycznie i kulalam sie z bolu,az do momentu kiedy w ubikacji na papierku zobaczylam sluz podbarwiony krwia. I wsio przeszlo nagle. Ale radosc mnie trzyma ze juz cos tam we mnie sie rozrusza .
A dalo mi to tyle energii, ze chlopa odprawilam do pracy, pomylam naczynia i wysprzatalam pokoj goscinny .
Teraz sniadanko, a potem lulu spac i niech sie rozkreca :-)
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
PAULINKO- jaki z Ciebie ranny ptaszek:] już na nogach.no widzisz,odszedł wkońcu ten czop.a to już nie byle co.teraz zostaje tylko czekać aż się rozkręci na dobre.a my za dwie godzinki jedziemy do szpitala na badanka,bo to już dziś ten wielki oczekiwany dzień.poza tym,że jak dzisiaj rano wstałam,to się ze mnie znowu wylało,(no i raz w nocy,aż się obudziłam),to nic mnie nie boli.pojedziemy to zobaczymy co się dzieje.PAULA,trzymam kciuki aby to było już dziś:]
rudykot2
Mama Franka Baranka
U mnie cisza, nic, zero czegokolwiek tylko Franio wierzga od rana. Ja myślę, że już nigdy nie urodzę i będę z małym do końca. Czuję się jak słonica, brzuch mi jeszcze rośnie, od zeszłego tygodnia 2 cm sie powiększył czyli ma 118 cm. Przecież to już jest przesada. Na szczęście rośnie tylko brzuch, reszta jest bez zmian sprzed ciąży.
Pozdrawiamy - asia i franio
Pozdrawiamy - asia i franio
reklama
Renik
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dzień doberek - jak to się mówi dobrze żarło i zdechło ;-)
tak się juz dobrze zapowiadało i przeszło mi teraz mnie tylko krzyże bolą troche no i w nocy się raz obudziłam też krzyż mnie bolał
dzisiaj wieczorkiem mam wizyte u lekarza to się dowiem co się dzieje i oby to juz się zaczeło dziać to jutro bym już była w szpitalu :-)
tak się juz dobrze zapowiadało i przeszło mi teraz mnie tylko krzyże bolą troche no i w nocy się raz obudziłam też krzyż mnie bolał
dzisiaj wieczorkiem mam wizyte u lekarza to się dowiem co się dzieje i oby to juz się zaczeło dziać to jutro bym już była w szpitalu :-)
Podziel się: