hmm u nas jest fajowo lepiej niz przed ciażo serio!! ;D :laugh: ;Dewako pisze:Zobaczymy, niedługo wizyta. Bo już męża też bym schrupała :laugh:
reklama
Olcia ja tez nie byłam pod koniec marca sie wybieram ale ufam swojemu instynktowi czuje że moge i jest ok! mam tylko nadzieje
że Olcia nie bedzie miec zaraz rodzenstwa bo bym chyba rady nie dała no nic poprosze ginke o jakies anty ...
że Olcia nie bedzie miec zaraz rodzenstwa bo bym chyba rady nie dała no nic poprosze ginke o jakies anty ...
Karolla pisze:hmm u nas jest fajowo lepiej niz przed ciażo serio!! ;D :laugh: ;Dewako pisze:Zobaczymy, niedługo wizyta. Bo już męża też bym schrupała :laugh:
a u nas niefajnie.Bo mnie wkurza stary.Całymi dniami go nie ma i ja z tym całym majdanem sama...A jak wraca to ogląda TV i idzie spać.kurna o so chozi.wrrrrrrr...
ewako pisze:A u mnie szwów już nie ma na szczeście. Ja miałam rozpuszczalne i nierozpuszczalne. Ale bałam się "tam" zajrzeć i mówiłam, że jestem Frankenstein ;D. Ale wydaje mi się ze jest ok. Zobaczymy, niedługo wizyta. Bo już męża też bym schrupała :laugh:
a te nierozpuszczalne to Ci wyjęli ? głupie pytanie ale ja już zwątpiłam co do moich.Wiec może i mi muszo wyjo....
Kachna321bum
Fanka BB :)
Położna mówiła że te rozpuszczalne mają się rozpuścić w ciągu 2-3 tygodni, ale mi szybko puściły i jedna dłuższa nitka po prostu sama wylazła. U Ciebie też pewnie wylezie, no bo jak?? Swoją drogą to mnie też wkurzało strasznie to "ciało obce". Któregoś dnia zasnęłam w wannie na dłuuugo i po wszystkim
reklama