reklama
Ja tez pije bardzo duzo wody, chociaz juz mniej niz przez pierwsze dni po porodzie. Jak Mati ciagnie to czuje sie jak uczestnik karawany na Saharze.
Co do apetytu to mam ogromny. Moze to przez to, ze nie mozna jesc tylu rzeczy irekompensuje sobie innymi? Wczoraj wprowadzilam jablka i czekam na reakcje. Poza tym z warzyw jem tylko marchew, ziemniaki i buraczki. bardzo mi brakuje warzyw i owocow, ale wsrod tylu sprzecznych opinii naprawde nie wiemmjakie wybrac.
Co do apetytu to mam ogromny. Moze to przez to, ze nie mozna jesc tylu rzeczy irekompensuje sobie innymi? Wczoraj wprowadzilam jablka i czekam na reakcje. Poza tym z warzyw jem tylko marchew, ziemniaki i buraczki. bardzo mi brakuje warzyw i owocow, ale wsrod tylu sprzecznych opinii naprawde nie wiemmjakie wybrac.
Ja dzisiaj na śniadanie dżema malinowego se zapodałam.Po brukselce dziecko spało całą nockę z przerwami na KRÓTKIE karmienie NA ŚPIOCHA.dajecie wiare, ze w zasadzie spałam od 22 do 6.30???????????????? Moje dziecko jest boskie
Mika banany można też spokojnie
Mika banany można też spokojnie
karola7
Fanka BB :)
Antares kamień spadl mi z serca bo ja myślała, że ty tylko na tej bułce z masłem jedziesz.
A ja dzisiaj jogurt jagodowy - pychotka. Dziewczyny a co z rodzynkami? Bo u nas w piekarni jest taki pycha ciemny chlebek z rodzynkami. No i troszke go podjadam. Tylko nie wiem, czy te kilka kropek na brzuszku to nie od tego?
No, ale może to potówki? Bo jak alergia to chyba by sie na 3 kropach nie skończyło?
A ja dzisiaj jogurt jagodowy - pychotka. Dziewczyny a co z rodzynkami? Bo u nas w piekarni jest taki pycha ciemny chlebek z rodzynkami. No i troszke go podjadam. Tylko nie wiem, czy te kilka kropek na brzuszku to nie od tego?
No, ale może to potówki? Bo jak alergia to chyba by sie na 3 kropach nie skończyło?
karola7 pisze:Antares kamień spadl mi z serca bo ja myślała, że ty tylko na tej bułce z masłem jedziesz.
hi,hi - no wzięłam sobie do serca to co mówiłaś
u mojej Tosi na brzuszku też kilka kropek ale poejrzewam, ze to potówki bo w okolicy pieluchy - połozna kazała mi ją pieluchoać,więc to pewnie z ciepła.Mam nadzieje w każdym razie.No bo chyba nie uczulenie na pampersy :/
basiii
Fanka BB :)
kurcze musze skoczyc po te ziola mlekopedne...w dzien mi brakuje pokarmu bo maluch ssie co godzine a ww nocy jestem mokra po pas bo on spi i nie ma zamiaru pic.....a ja nie mam siły odciagac bo wykozystuje kazda minute snu Każdą z tych 240 jakie ostetnio mam
Basii mi niestety zielska nie pomogły i raczę się teraz Karmi tio moją ostatnia nadzieja. Już niewiem w nocy wstarcza mu cyc i tak do południa, a popołudniu i wieczorem daję mu butlę, bo płacze w niebogłosy, a przecież nie będę go głodzić........
reklama
Madzia_S
Matka Polka
Ewako, przystawiaj go jak najczęściej, nawet jeśli nic nie leci. Inaczej piorunem pożegnasz się z pokarmem. Ja też nie nadążam z produkcją, ale przystawiam, nawet jak boli, piję Karmi i żadnego sztucznego mleka ani herbatek nie daję. Jeżeli mu nie ograniczysz butelki, to się zrobi cwany i z piersi nie będzie w ogóle chciał, bo z butli samo leci i nie trzeba się męczyć. Ja już też to zauważyłam po mojej dwudniowej bytności na uczelni-Mała się rozleniwiła i nie zobaczy teraz butelki z moim mlekiem przez dwa tygodnie. Przystawiaj go bardzo często, to zwiększy ilość pokarmu.