reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości i porady kwietniowych mam

reklama
pscółka dobrze by było zrobić wymaz z szyjki, ja takowy właśnie robiłam bo u mnie odwrotnie mój K ma gronkowca i leczy się antybiotykami chłopina, no i ja musiałam wszystko zbadać, wymaz ok, ale teraz czekam na wyniki z posiewu moczu... tylko że nie odczuwam żadnych dolegliwości!!! ale warto sprawdzić!!!

Ostatnia edycja:
alex = pewnie tak zrobię po Świętach i po lekach, poproszę o wymazy i posiewy z czego sie da:-D bo jak leczyć to najlepiej w drugim trymestrze. no i obawiam się, że przeprosimy się znowu z gumkami:sorry2: a dopiero co przeniosłam je go szuflady na zapasy, bo stwierdziłam, że w sypialni to jeszcze przez jakiś czas nie będą potrzebne:dry:

Pscółka Hehe dokładnie kaloszki na sprzęcik się przydadzą, kurcze mój to nie chce nawet słyszeć:-) my mamy zakaz dopóki K nie wyleczy się, ale za to wskazanie do opróżniania codziennie hahhahahahaha:-D trzeba sobie radzić co zrobić :-) zbadaj się i będzie dobrze!!!

alex - niestety moje wątpliwości się sprawdziły:-D. okazuje się, ze ten płyn pliva fem jest w dwóch wersjach do grzybicy i dla kobiet o zwiększonej podatności na infekcje i... niestety musiał do mnie zadzwonić i to wycedzić przez gardło. Jestem z niego dumna:-D

hehe a mój K. pracuje w aptece, więc takie problemy mu się rozwiązują. Bierze z półki, płaci i chowa do torby. Ale jak panowie przychodzą do apteki po viagrę albo prezerwatywy to tak celują w kolejkę żeby do niego trafić:-D

JA pikole dziewczyny :-( ciąża po 30 to pomyłka...Ciągle jakieś nowości mnie łapią, od wczoraj zaczeły mi puchnąć nogi. Chyba po to bym sie nie wycofała z zaplanowanego L4 ha ha ha ha. a już padło wczoraj pytanie czy może jednak bym nie popracowąła jeszcze ze 3 miesiące...ehhhhh i kurcze nie bardzo mam nawet jak poleżeć :/

reklama
Felidae przy opuchliznach proponuje kontrolować ciśnienie i mocz- czy nie ma białka, tak profilaktycznie...a mi też nogi puchną szczególnie 1 na której mi żylaki powyłaziły. W ubiegły piątek prawą miałam 2cm większą od lewej...:sorry2: ale wczoraj byłam u gina i jeśli ciśnienie jest ok i nie ma białka to tak może być, niestety.
A na żylaki rajstopy albo pończochy przeciwżylakowe....

A ja mam pytanko: czy którejś już siara leci??? bo ja właśnie zauważyłam kropelki....czy to nie za wcześnie?

Ostatnia edycja:
Do góry