reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości i porady kwietniowych mam

Pscółko, albo zmień proszek, płyn, albo szorujcie do lekarza. Bo jesli to grzybica, to musicie się leczyć oboje :-( Niektórzy polecają jeszcze podmywanie się szarym mydłem.

reklama
u mnie też coś nie za bardzo z brzuszkiem, już w pracy wysiedzieć nie mogłam tak mnie pobolewało, a później tak jakbym miała skurcze przy odbycie, nie wiem może kolka jelitowa hmm sorki, że tak bezpośrednio ale chcę spytać czy coś takiego czułyście kiedyś, zobaczę jak będzie jutro... nospę wzięłam i jak się nie polepszy to pójdę sprawdzić

Hej kobietki, tak czułam, że pomimo tego, że posiew wyszedł czysty, to coś jest nie tak. Oprócz swędzenia pojawił się biały nalot. wygooglałam, że to grzyby. oczywiście będę jutro próbowała dostać się do lekarza, ale czy coś do tego czasu mogę używać, żeby jakoś to załagodzić? help

spróbuj jogurt naturalny :) można zrobić sobie takie czopki albo chociaż troszkę posmarować, naprawdę pomaga :)

pszczółka ale posiew robiłaś z moczu tak?? mógł wyjść czysty i wynik jak najbardziej może być prawidłowy a w pochwie już nie musi być czysto i stąd twoje dolegliwośći

u mnie było na odwrót w moczu pełno bakterii a w pochwie czysto

mi gin polecił taki zel do podmywania pliva fem, szczególnie dla kbiet w ciąży lub dla takich z nawracającymi grzybicami, bo ma dodatkowo jakieś działania dezynfekujące, polecam

reklama
lenka - dzięki, dzisiaj poślę M po ten żel:-D biedny będzie w stresie, bo on z tych wstydzących sie kupować podpaski, tampony, a tu płyn do higieny intymnej, globulki dopochowoe - mam nadzieję, że farmaceutka nie będzie go o nic pytała, bo jeszcze ucieknie:-D

Do góry