reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości ciążowe

reklama
bubasek trzymam kciuki....

ja tez mialam rewolucje ale po kapuscie

A od dzis co 6 godzin doszly mi leciusienkie skurcze przepowiadajace....
nareszcie bo jua myslalam ze mala zostanie na dobre w brzuchu

Wszystkie trzymamy kciuki!!!

A mnie dziś cały dzień głowa boli, miałam się uczyć, a tu nic bo ten ból na nic mi nie pozwala!!!

a ja mam takie pytanko czy was tez boli niekiedy brzuch tak jak na miesiaczke bo mnie srednio z 2 razy w tygodniu pobolewa przez caly dzien i nie wiem czy to normalne???:no:

a ja mam takie pytanko czy was tez boli niekiedy brzuch tak jak na miesiaczke bo mnie srednio z 2 razy w tygodniu pobolewa przez caly dzien i nie wiem czy to normalne???:no:
z tego co sie orietuje i z tego co kumpela mi mowila ktora urodzila miesiac temu tez tak miala...
Madzia do kwietnia jeszcze troche czasu...niech malutka sobie w brzuszku troche pomieszka :-)
jesli chodzi o siedzenie malej w brzuchu to szczerze ja mam nadzieje ze wczesniej sie urodzi...
wsumie od 37 tyg to ciaza juz donoszona

Madziu ja tez licze na 37 tydzien, moze jestem egoistka ale juz mam dosc tym bardziej ze mecze sie juz od dawna ze skurczami, chce juz miec to za soba

reklama
Ja też mam nadzieję że już na Święta Wielkanocne będziemy mogli z wózeczkiem pójść jajka poświęcić do kościółka, no ewentualnie jak będzie zimno to zostaniemy w domku ale żeby już synuś był po tej stronie brzusia.
W 36 tygodniu zaczynam maraton po schodach, i duuuuużo seksu. Może to pomoże.

Do góry