reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe, objawy, zachcianki

No i pampki z kupą to też jest masakra, a kiedyś mnie to całkiem nie ruszało...

lepiej nic nie mow, bo mnie na sama mysl odrzuca:tak:

ewelina moze przez wzdecia, bo ja nie wiem jak to jest po zastrzykach

Panciona pamietam, ze bylam na poczatku poprzedniej ciazy szczesliwa, bo nie mialam mdlosci. Zaczely sie w 8/9 tygodniu, trwaly 1,5 miesiaca i to chyba byl moj najgorszy moment w ciazy. Okropnosci! Jedno jest pewne - one przejda:-)

reklama
A ja kurcze jak tak czytam o tych waszych objawach to az sie dziwnie czuje, bo procz jedynego objawu jakim jest brak miesiaczki u mnie nic innego nie ma, w czasie kiedy mialam dostac @ tylko czulam sie tak jak przed nim, bol podbrzusza, piersi, ale zaraz po tygodniu wszytko przeszlo...

livastrid: dzięki za pocieszenie ;-) Mam nadzieję, że przejdzie szybciej, bo za półtora miesiąca bierzemy ślub :-D Dobrze, że popołudniu.

klavell:poczekaj, poczekaj, ja też się cieszyłam, że w sumie to prawie nic mnie nie rusza ;-) Chociaż nie życzę oczywiście

Wiem, wiem to dopiero 5/6 tc ale przy pierwszej ciazy tez od poczatku do samego konca czulam sie rewelacjynie, i tak sama sie pocieszam stwierdzeniem iz stworzona do chodzenia w ciazy jestem, oby :)))

klavell, przyłączam się do panciony - jeszcze nic straconego :D Chociaż oczywiście życzę Ci, żeby absolutnie nic Ci nie zakłóciło spokoju!

Mi też właściwie nic nie było, a kilka dni temu zaczęły się mdłości. Na razie dość lekkie, ale upierdliwe. Tyle, że z każdym dniem czuję je coraz wyraźniej :/

A ja kurcze jak tak czytam o tych waszych objawach to az sie dziwnie czuje, bo procz jedynego objawu jakim jest brak miesiaczki u mnie nic innego nie ma, w czasie kiedy mialam dostac @ tylko czulam sie tak jak przed nim, bol podbrzusza, piersi, ale zaraz po tygodniu wszytko przeszlo...

to jesteśmy razem, ja może lekko zmeczona jestem a tak to nic i mam wzdęty brzuch, ale to albo od zastrzyków albo od zaparć

Zachcianki - na razie brak :)
Poprzednio też nie miałam.

Ma mdłości nosiłam ze sobą sucharki albo chlebki ryżowe. Kilka gryzów i od razu lepiej.

a mnie od wczoraj zaczely pachwiny boleci i podbrzusze :baffled:
ale to nie jest jakis bol ze sie zwijam po prostu co jakis czas zaboli
zastanawiam sie czy to normalne bo nie przypominam sobie tego w poprzednich ciazach
doradzcie
xx_sorki.gif

reklama
Beatka mnie w poprzedniej bolaly pachwiny i podbrzusze, lekarka zapisala mi nospe forte i kazala brac jak boli, mowila, ze to normalne, ale mnie sie wydawalo, ze za mocno boli.

teraz pachwiny tez mnie bola i doszedl jeszcze krzyz, krzyz mnie niepokoi

Do góry