reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
oj moje dziecko też jest najbardziej aktywne w nocy, ostatnio w ogóle tak dziwinie się układa, zde zastanawiam się czasem czy to On cz brzuch mi tak twardnieje, ale jak po naciskam czuje jak się przemieszcza
marys16
normalne mnie w pierwszej ciąży bolało bardziej. i spojenie łonowe mocno bolało. tak jakbym maraton pokonała na niewygodnym siodełkuKurcze dziewczyny czy Was też bolą pachwiny???? mnie czasem tak mocno, że aż nie mogę nogi do góry podnieść.... a przewrócenie się w nocy z boku na bok to nie lada wyczyn... Czy to normalne??
teraz widać już wszystko tam u mnie "rozchodzone" bo o wiele mniej w pachwinach boli. i tylko czasem jak usiądę na czymś twardym to czuje spojenie.
pisałyście o ruchach dziecka i charakterze. no ciekawa i ja jestem jak to będzie. bo Marcelek to kopal strachotnie mnie w brzuchu. cały brzuch tańczył. i to ludzie sie śmieli w sklepie bo aj stojąc w kolejce do kasy miałam taniec brzucha. i wyszedł mi mega aktywy brzdąc. on teraz 5 min na tyłeczku nie usiedzi. no chyba ze dam mu samochody do zabawy.
a teraz Danielek nie kopie często. on sie czasem przeciągnie czasem poprawi i już. nie ma tańców brzucha i wygibasów. i tez sie tak zaczęłam zastanawiać. czy to znaczy ze będzie dużo spokojniejszy od Marcelka?
a nie wiem czy Daniel jest aktywny w nocy. pewnie jest. ale on taki delikatny w tych kopniakach ze mnie nie budzi. ja śpię i nic nie czuje.
fazerkamm
mój synek też raczej do tych spokojnych jak narazie należy ;-) i oby tak pozostało :-)
iga73
Mama2011, Anielka i ja też tak miałyśmy, stwierdziłyśmy, że to przez nasz wiek ;-), ale mnie od kilku dni odpuściło, jak dziewczyny napisały, że młodo wyglądam, to tak się poczułam ;-), za to mała kopie mnie w nerw przy kręgosłupie, aż się zwijam i przez całe plecy prąd mi przechodzi.
livastrid
2010 & 2012
jak dłuższą chwilę pochodzę albo stoję, to też mam wrażenie, że zaraz wypadnie
skad ja to znam;-)
ja przy chodzeniu bujam sie jak pingwin, a jak leze to dla odmiany gnaty mnie bola
Iga bo wyglądasz młodo
jak byliśmy na wycieczce z córką na Węgrzech 4 dniowej autobusem to w ostatni dzień babeczka nie wytrzymała i spytała czy Paula jest siostrą K a ja jego dziewczyną bo córka podobna jest do męża a na rodziców to my jej nie wyglądaliśmy
a jak Paula miała 6 lat to babka mnie się pytała czy ja miałąm 11 lat jak ją rodziłam bo wtedy jej wyglądałąm na 17lat
jak byliśmy na wycieczce z córką na Węgrzech 4 dniowej autobusem to w ostatni dzień babeczka nie wytrzymała i spytała czy Paula jest siostrą K a ja jego dziewczyną bo córka podobna jest do męża a na rodziców to my jej nie wyglądaliśmy
a jak Paula miała 6 lat to babka mnie się pytała czy ja miałąm 11 lat jak ją rodziłam bo wtedy jej wyglądałąm na 17lat
reklama
marys16
dziewczyny boli mnie pępek. to śmiesznie brzmi ale dokładnie tam mnie boli. skórę na pępku mam strasznie napiętą już ale gdzieś mnie tam w środku boli w pępuchu.
Podziel się: