reklama
Ela Iguokundia
Fanka BB :)
Hola hola dziewczynki, na podium to moze jeszcze stanę ja! 39t6d i moja waga +23,5! Gonie was!!
Heh, super jest, ale jeszcze sporo do zrzucenia...Dreamgirl,jak to jest praktycznie z dnia na dzień lżejszym o 13 kg? To musi być super miłe dla nóg i w ogóle
No ba! Teraz będziemy super łaski!!!Dreamgirl czyli zdobyliśmy obie pierwsze miejsce w tyciu w ciąży
wynik plus 24 kg,mam nadzieję że teraz obie najwięcej zgubimy kg
Nie ma bata, jutro urodzisz i już więcej nie utyjesz!!!!Hola hola dziewczynki, na podium to moze jeszcze stanę ja! 39t6d i moja waga +23,5! Gonie was!!
Ela Iguokundia
Heh, super jest, ale jeszcze sporo do zrzucenia...
No ba! Teraz będziemy super łaski!!!
Nie ma bata, jutro urodzisz i już więcej nie utyjesz!!!!
Jestem w stanie zrezygnować z pierwszego miejsca na podium! Kochana ja juz czekam na ten poród jak na zbawienie!!!! Nie straszne mi bóle i skurcze! Ja juz chce wypychać to dziecko!! Bo jak dalej tak będę siedzieć i tyć to syn będzie miał z 5 kg!
reklama
Chybra
Oooo udało się wagę naprawić i wieści są w miarę ok, od porodu czyli od 16ego spadło mi 9 kg i zostało 7, nie ma co marudzić, z dnia na dzień widzę, że brzuszek coraz mniejszy, opuchnięta na twarzy, rękach i nogach również nie jestem już, jest git :-)
Podziel się: