reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

Dream ooo ładnie Ci zeszlo :)

Ja to już chyba nie liczę na cud i będę musiała ostro dietowac, bo zostało mi 8 kg i za nic nie chce ani grama zejsc

reklama
Dream super waga poleciala :)

Mi zostało 5 kg ciazowych, chcoiaz ciezko to idzie. Byl taki tydzien co waga stala w miejscu, w sumie nie wiem czemu. Teraz na szczescie powolutku, ale spada.

Nie wiem czy moja waga nadal jest zepsuta, ale widać, że chudnę. Co prawda zjechałam póki co -6, więc jeszcze 4 zostały, ale coś powoli to idzie... :baffled:

Dream, no super zjeżdżasz! :tak:

Dreamgirl,jak to jest praktycznie z dnia na dzień lżejszym o 13 kg?:) To musi być super miłe dla nóg i w ogóle:)
Heh, super jest, ale jeszcze sporo do zrzucenia...

Dreamgirl czyli zdobyliśmy obie pierwsze miejsce w tyciu w ciąży:tak:
wynik plus 24 kg,mam nadzieję że teraz obie najwięcej zgubimy kg
No ba! Teraz będziemy super łaski!!!

Hola hola dziewczynki, na podium to moze jeszcze stanę ja! 39t6d i moja waga +23,5! Gonie was!!
Nie ma bata, jutro urodzisz i już więcej nie utyjesz!!!!

Heh, super jest, ale jeszcze sporo do zrzucenia...

No ba! Teraz będziemy super łaski!!!

Nie ma bata, jutro urodzisz i już więcej nie utyjesz!!!!

Jestem w stanie zrezygnować z pierwszego miejsca na podium! Kochana ja juz czekam na ten poród jak na zbawienie!!!! Nie straszne mi bóle i skurcze! Ja juz chce wypychać to dziecko!! Bo jak dalej tak będę siedzieć i tyć to syn będzie miał z 5 kg!

Ja jak wychodziłam ze szpitala wczoraj miałam się zważyć , ale zapomniałam. W domu jest waga, która jest zepsuta od jakiegoś czasu, a tak bardzo chcę się zważyć no :zawstydzona/y:

reklama
Oooo udało się wagę naprawić i wieści są w miarę ok, od porodu czyli od 16ego spadło mi 9 kg i zostało 7, nie ma co marudzić, z dnia na dzień widzę, że brzuszek coraz mniejszy, opuchnięta na twarzy, rękach i nogach również nie jestem już, jest git :-)

Do góry