reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

Yyy... jednak nie weszłam na wagę. Może we wtorek jak wrócimy z psem :D
Chociaż... jutro o 18 mam wizytę u gina w Medicover to może tam położna mnie zważy. hehehe, zobaczymy, chyba nie chcę wiedzieć po prostu :D

reklama
U mnie plus 8. Tragedii nie ma, ale czuję ten ciężar. Aktualnie moją tragedią są przez te upały spuchnięte stopy, aż mnie bolą. A najlepsze jest to, że prawa stopa jest całkiem całkiem, a tylko lewa spuchnięta jak balon.

Wszystko przez cukrzyce ciążową i o ile na początku utrata wagi była ok to teraz trochę mnie to martwi choć lekarz mówi że wszystko jest ok. Przed ciążą miałam nadwagę,ale co robić Jeszce jakieś siedem tygodni więc myślę że dam radę

reklama
A ja dziś strajkuję dowiem się jutro ile na plusie dzięki temu ciśnienie mi wyjdzie w normie, bo ostatnio to tak 110/60 jak mierzę a u lekarza na widok wagi zaraz górna granica normy :-D

Do góry