reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

hehe dream no to milo, a moj za to zaczął do mnie mówic kardashinka :p on sie podśmiewa, ale mi tak do smiechu nie jest

reklama
Dreamgirl masz rację to stan wyjątkowy dzięki za wsparcie ps i szacunek dla Twojego męża, bo mój tylko chodzi i mi gada jaki mam wielki brzuch, a żeby było mało to on się teraz wielce odchudza ! Chyba robi to celowo żeby mnie zdołować. A ostatnio mi chumor jakoś podupada- pewnie hormony szaleją za mocno

Ja jutro mam wizytę więc w końcu zważę się na porządnej wadze. Ciekawa jestem bardzo ile tam mi wyjdzie.

Krewetka ja też coś dopakowalam i za szybko zaczęłam tyc :-( jak waga mi się w miarę trzymała tak już jestem 8 kg na plusie... :-(

Witam, ja przytyłam od wagi sprzed ciazy 3,5 kg, choc na poczatku schudłam wiec w sumie od schudniecia do teraz 5 kg. choc czasem podjem cos słodkiego i pizze, kurke z rozna czy frytki to i tak dobra waga, w porowwnaniu do pierwszej ciazy. choc 8 z przodu juz przekroczyłam a jej najbardziej sie bałam.. :(

reklama
Yustyna ja też już 8 z przodu przekroczylam i podejrzewam, że delikatnie o 9 zahacze, a myślałam że w drugiej ciąży sir mniej tyje haha

Do góry