reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dodatkowe kilogramy - jak tam u Was dziewczyny?

Nie dogodzisz. Albo się człowiek martwi, że tyje za dużo. A jak nie tyje to też się martwi... [emoji1] Ech, my kobiety.
Przez miesiąc dowalilan ok. 2 kg, więc chyba optymalnie. Razem jakieś 3,5 kg.

Teraz pewnie zacznę tyć konkretnie, bo apetyt mi dopisuje [emoji41]
Całe życie nie jadłam krówek, a teraz taaak mi smakują... [emoji3]

Co do snów to dzisiaj miałam koszmar dotyczący małej. Śniło mi się, że miała nadciśnienie brzuszne (nie wiem czy coś takiego w ogóle jest, hehehe), a to oznaczało alergię na wszystko. W jakiej panice się obudziłam... [emoji16]

reklama
Ja sie zalamuje jak tu zagladam :( ja juz mam prawie 9 kg :( ale dziwnie bo dzisiaj mam 0.,5 kg wiecej niz wczoraj :/ moze to woda sie zatrzymuje ? hm

kasik u mnie tez juz 8 kg chyba :/ masakra jak czytam ile tu dziewczyny tyją :/ moja kuzynka tez juz teraz w 9 mscu i przytyla 7 kg :O gdzie praktycznie cala ciążę leżała

Mam to samo, a następnego dnia magicznie znika także podejrzewam, że to woda. Polecam pokrzywę do picia na takie uczucie opuchnięcia (zdrowa i smaczna).
U mnie 23 tydzień i 5 kg do przodu na chwilę obecną.

reklama
Do góry