reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dodatki - biżuteria, buty, torebki

torebka jest z novamoda.pl, przypadkiem odkryłam ten sklep, jest super! na żywo wszystko wygląda jeszcze ładniej niż na stronie..
Bodzinka dosłownie jakbym czytała o sobie - uwielbiam duże torby ale przy wózku to już nie to :)) teraz rządzą u mnie listonoszki cross-body :D i czy ja dobrze zrozumialam że masz dzisiaj urodziny?? a więc: wszystkiego najlepszego :)))

reklama
Dzięki Tygrynka miałam w piatek :-)
Haaa!!! Poszłam do siebie na targ i kupiłam caarną, taka jak w linku za 15 zł :-) Wiec wyszło mnie taniej niz z allegro plus przesyłka :-)
I kupiłam jedną bo wypatrzyłam butki :-)
Po prostu wczoraj był u mnie dziadek z kasa ;-)

Ostatnia edycja:
Mam pytanie :)
Macie jakieś doświadczenia z farbowaniem butów? Mam rewelacyjne buty ślubne - nigdy nie miałam tak wygodnych. Ubrałam je na wesele po raz pierwszy i nie czułam ich w ogóle na nogach. No ale są białe. Chciałabym je przemalować na szaro. Ale nie chcę ich zepsuć...
Wiecie coś na ten temat?

Nie mam pojęcia czy da radę to samodzielnie zrobić, poszukaj informacji w necie, a może zapytaj szewca? Fajny pomysł, szkoda wygodnych butków by leżały bezczynnie :)

Dokładnie, dobry szewc pomoże przemalować Ci buty. Ojciec jest szewcem, podpytałem go i mówi, że nie powinno być z tym problemu ;p

Kupiłam piękny szal...Przymierzam się tez do paska i jeszcze jednej listonoszki ;-) Ale na razie mysle :-) Marzy mi sie kapelusz...W Biedronie teraz są ..Ach...Kobieta być..

reklama
Do góry