reklama
Mój obecny mąż spinki do mankietów zakupił w Spinki do krawatów i mankietów
Dostępne tam są 2 a nawet 3x taniej niż w sklepie z garniturami.
Dostępne tam są 2 a nawet 3x taniej niż w sklepie z garniturami.
Buty w e-obuwie, perfumy na i-perfumy, ciuchy w sieciówkach, torebki na pakamerze. A biżuterie albo apart albo Momu biżuteria personalizowana. Mają Momuletki, właśnie kupiłam 5 i czekam :-)
Załączniki
Nigdy nie kupowałam butów przez internet obawiam się że nie będą pasowały.Kupując w sklepach muszę nieraz przymierzyć masę butów żeby dobrać sobie jakieś. Jeżeli chodzi o biżuterię to upatrzyłam sobie fajny sklep internetowy My Way Jewellery.Mam już naszyjnik i bransoletkę z ich kolekcji i jestem mega zadowolona.
Moje drogie, szukam już od dłuższego czasu nowej torebki. Głównie polowałam w zwykłych sklepach, ale ostatnio koleżanka podrzuciła mi sklep internetowy. No i trafiłam na taką torebkę Duża torba torebka skórzana z kolorowymi wstawkami materiałowymi 23x36x9 cm - Damskie Torby Ubrania i dodatki – PranShop.pl - ID:2396 jak dla mnie jest piękna :-) tylko zastanawiam się nad kolorem. Czy brać właśnie taki jak tutaj, czyli ciemnoniebiska-zielona czy też druga opcja Duża torba torebka skórzana w kolorze czerwono-zielonym 23x36x9 cm - Damskie Torby Ubrania i dodatki – PranShop.pl - ID:2397 w kolorze czerwony. Jak dla mnie obie wyglądają fantastycznie i nie mogę się jeszcze zdecydować.
reklama
Podziel się: