Ja sobie sprawiłam na mikolaja wymarzone przecudne botki Hilfigera Tommy Hilfiger Botki - Hamilton 16a - 14f-7625-990 - Obuwie i buty damskie, męskie, dziecięce w Office Shoes że tak napiszę, za „bezcen”. W porównaniu z innymi esklepami oszczędziłam grubo ponad 200 zł. Ale jestem szczęśliwa aaaa!!!!
reklama
Bernadetta87
Początkująca w BB
A jak Wasze wyprzedażowe łupy? Ja kupiłam już kilka rzeczy, m.in. ciepłe sweterki, kilka par rękawiczek, spodnie woskowane i botki na słupku. A teraz szukam jakiejś fajnej torebki (takiej do pracy). Przejrzałam na stronie Diverse kilka modeli - torby - Torby i Plecaki - Kolekcja damska – Sklep internetowy Diverse, i pewnie wybiorę się tam w piątek po pracy. Mam nadzieję, że jeszcze znajdę coś dla siebie .
katarzy802
Początkująca w BB
Piękna ta bransoletka <3
Oczywiście, że tak. Tylko odkładnie sprawdzaj czy konkretna torebka nie jest podróbką. Mi się tak udało kupić używaną torebkę z burberry. Co do butów, spodobały mi się szpilki w sklepie deichmann, tylko zastanawiam się jak to jest u nich ze zwrotami? Nie robią z tym problemów?
Ja bardzo lubię bizuterię srebrną, a zwłaszcza srebrne pierścionki http://wkruk.pl/bizuteria?filtr[1385][297588]=srebro . Mam już sporą kolekcję
reklama
Ja znowu znalazłam jakiś nowy sklep internetowy z włoskimi torebkami i biżuterią www.bi-bag.pl
Zamówiłam od razu biżuterię z trzeba klipsami i torebkę.
Właśnie czekam na dostawę
Torebka wygląda przecudnie!!!!
Zamówiłam od razu biżuterię z trzeba klipsami i torebkę.
Właśnie czekam na dostawę
Torebka wygląda przecudnie!!!!
Załączniki
Podziel się: