reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dobry ginekolog w Krakowie

Z tego co wiem to kobiety na potwierdzenie ciąży i w tak wczesnej ciązy mają u niego pierwszeństwo. Jak będziesz dzwoniła to powiedz, że wyszedł Ci pozytywny test ciążowy i to będzie Twoja pierwsza wizyta. Nie powinni robić problemów. A jak się nie uda to na pierwszą wizytę udaj się prywatnie, a na następne idź już do Pytla na nfz. :)

reklama
Ja polecam lekarzy z poradni przy szpitalu Siemiradzkiego. Całą ciążę chodzę do dr Kowalskiej i bardzo polecam - młoda, dokładna i miła, bardzo delikatna przy badaniu . Przy różnych okazjach miałam styczność z innymi lekarzami tam i też wydawali się ok. Wszystko na NFZ.

Chwalę sobie doktora Łabiaka z gabinetu na Podkowińskiego. Na miejscu nie ma pełnego usg co prawda, ale można się na takie pełne umówić u niego na Piłsudskiego w Ultramedica. Dobry, uczciwy kontakt, zawsze mówi jak jest, a nie opowiada bajeczek. Można dopytać, nie zbywa człowieka a miałam sporo doświadczeń z lekarzami, którzy właśnie tak robili.

A mam pytanie czy do dr Łubiak można umówić się na NFZ w szpitalu, albo do dr Pytel?
Z tego co widziałam to w spisie lekarzy na NFZ nie ma tam dr Pytel.

Obowiązkowo idź do Tomasza Łabiaka. Na razie najlepszy ginekolog w Krakowie, z jakim miałam przyjemność współpracować. Jestem studentką i zależało mi na dobraniu efektywnej antykoncepcji. Co ciekawe lekarz polecił mi wykonanie wszystkich podstawowych badań, przeprowadził wnikliwy wywiad w miłej atmosferze. Zgodziłam się nawet na badania USG dla świętego spokoju :) Mam antykoncepcję taką, że nie tyję, a wcześniej bywało z tym różnie. Bardzo dobrze się czuję i nie mam żadnych kłopotów emocjonalnych (większych niż standardowo) :D Dobry ginekolog, wiele koleżanek moich też do niego chodzi. Pozdrawiam.

A ja bardzo sobie chwalę klinikę Femina, świetne miejsce, fachowa pomoc, doskonała opieka, bardzo dobrze się u nich czułam.

Ja w Krakowie chodzę na Komorowskiego 12 do Centrum Medycyny Profilaktycznej do Pani Haliny Chmielniak-Huczek. Bardzo dobry lekarz, a przychodnia czyściutka i zadbana więc pełen komfort w tym ciężkim ciążowym okresie.

Ja polecam lekarzy z poradni przy szpitalu Siemiradzkiego. Całą ciążę chodzę do dr Kowalskiej i bardzo polecam - młoda, dokładna i miła, bardzo delikatna przy badaniu . Przy różnych okazjach miałam styczność z innymi lekarzami tam i też wydawali się ok. Wszystko na NFZ.

A czy długie są do Pani doktor terminy? Czy przyjmuje prywatnie?

Dziewczyny, a możecie polecić kogoś to specjalizuje się w pomocy zajściu w ciążę po ciąży obumarłej?

A sprawdzałaś doktora Jankowskiego? Znajdziesz go w Feminie na Kostrzewskiego. Ja chwalę sobie bardzo. Ciąża była zagrożona więc potrzebowałam dobrej opieki.

reklama
Do góry